Business Ontmoet Business: Netwerken bij Bruiz in Maasbree

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2016

BOB Noord-Limburg Business maakt

deel uit van Noord-Limburg Business; een

on/offline platform voor ondernemers

uit de regio Noord-Limburg.

www.noordlimburgbusiness.nl

Alle foto's en filmpjes van de BOB-Borrels zijn te bekijken op bob.noordlimburgbusiness.nl. Gebruikt u een smartphone om de site te

bekijken, dan krijgt u bij het bezoeken van de website direct de melding met de vraag of u van de mobiele website gebruik wilt maken.

Business Ontmoet Business

Netwerken bij Bruiz

in Maasbree

De vakantie is bijna voorbij, en dat betekent ook dat het weer tijd is om te gaan netwerken. Business Ontmoet Business (BOB) helpt daar graag bij en organiseert op woensdag 28 september weer een gezellige netwerk- bijeenkomst. Ditmaal zijn we te gast bij de gloednieuwe locatie Bruiz in Maasbree.  

Wat mag u van deze bijeenkomst verwachten? Uiteraard een welkomstdrankje, een heerlijk diner en natuurlijk de uitgebreide gelegenheid om te netwerken. Verder zal Janine Peeters een presentatie geven over haar bedrijf PA Dynamics. Janine is zeer divers en draait haar hand niet om voor een grote klus, van PA for a day tot het organiseren van een evenement.

Programma

17.30 - ontvangst met welkomstdrankje en hapje

18.00 - welkomstwoord door Janine Peeters

18.10 - presentatie PA Dynamics door Janine Peeters

18.45 - aanvang diner en gelegenheid tot netwerken

21.00 - einde bijeenkomst 

Bijdragen aan BOB

Heeft u een sfeervolle locatie die als decor voor een Business Ontmoet Business-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in Noord-Limburg beslist van zouden moeten weten? Wij zijn nog op zoek naar locaties en sprekers. Ook kunnen we altijd leuke goodies gebruiken om de deelnemers cadeau te doen.

Aanmelden

Business Ontmoet Business-leden van Noord-Limburg Business mogen zichzelf kosteloos inschrijven via bob.noordlimburgbusiness.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Meld uzelf dan aan voor deze bijeenkomst om de sfeer te komen proeven. Dit kan door een mail met uw NAW-gegevens te sturen naar bob-borrel@vanmunstermedia.nl. Eenmalige deelname kost u ? 25,-. Indien u besluit om BOB-lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost ? 250,- per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje). 

Tot ziens op woensdag 28 september bij Bruiz! 

bobborrel

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by