“Gastrobar Bruiz, ongedwongen genieten”

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2016

Yvonne Niëns van gastrobar Bruiz in Maasbree:

"Gastrobar Bruiz, ongedwongen

genieten"

tekst Herman van Aalst FOTOGRAFIE Marcel Krijgsman

"Creatieve, stoere, maar ook herkenbare fijne kleine gerechtjes waarmee gasten zelf hun lunch, borrel of diner bepalen. Geen onderscheid tussen voor-, hoofd-, en nagerechten. En de kaart met de gerechtjes, welke verrassend gepresenteerd worden, bepaalt dus niet de gelegenheid, maar de gelegenheid bepaalt wat onze gasten met de gerechtjes doen." Dat zegt althans gastheer Twan ten Haaf enthousiast over het horecaconcept en het geheel vernieuwde etablissement.

Bruiz is een gastrobar in het voormalige gemeentehuis aan de Dorpsstraat in Maasbree, gelegen recht tegenover de kerk in het centrum van het dorp. "Bij ons staan geen specialiteit of specifieke keuken centraal, maar spelen we iedere keer in op trends.

Ons team maakt wat lekker is, vanuit passie en vanuit het hart, dat is wat Bruiz speciaal maakt. Daarbij is het gerenoveerde karakteristieke pand een prachtige aanblik in het centrum", aldus Yvonne en Roy Niëns.

Trotse ambassadeur

Op dit moment is het terras nog niet volledig klaar en wordt ook het aangrenzend plein opnieuw ingericht. Ten Haaf: "Maar ondertussen kunnen onze gasten wel degelijk terecht bij Bruiz. Als ze willen borrelen dan presenteren wij van onze kaart één of meerdere overheerlijke gerechtjes. Hebben ze zin om te dineren, dan passen we het aantal gerechtjes aan. Het brede drankassortiment zorgt ervoor dat er altijd een passend advies kan worden gegeven in zowel alcoholische als non-alcoholische dranken. We serveren vele biersoorten, Bruiz specials en we zijn met trots ambassadeur van het Spaanse wijnhuis Torres. Onze gasten hoeven bij ons alleen maar te genieten."

Bruiz is een krachtige formule die Ten Haaf als bedrijfsbeheerder tot uiting brengt, welke door eigenaren Roy en Yvonne Niëns met hun passie voor horeca en ondernemerschap ontwikkeld is en in ontwikkeling zal blijven. "Zolang we met zijn drieën op één lijn zitten krijg ik de volledige vrijheid om bij Bruiz mijn passie en creativiteit te laten zien."

Gemeentehuis

Maasbree is een plattelandsdorp waar veel forensen wonen. De verbindingen naar Eindhoven en Venlo zijn prima. De gemeente is op 1 januari 2010 gefuseerd samen met gemeenten Helden, Kessel en Meijel tot de nieuwe gemeente Peel & Maas met ruim 40.000 inwoners. Yvonne Niëns: "Het gemeentehuis in Maasbree was tot een decennium geleden in gebruik, daarna heeft het lange tijd leeg gestaan. In het pand zijn de hal en trap authentiek gebleven. Het was helaas bouwkundig niet mogelijk om bijvoorbeeld de prachtige bogen te behouden. Dan zouden de kamers te klein blijven om ze praktisch in te kunnen delen."

Raadzaal

Op de eerste verdieping is een voormalige raadszaal die ook tot gastrobar Bruiz behoort. "Deze is perfect geschikt voor borrels, vergaderingen, bijeenkomsten, huwelijken of besloten gelegenheden, al dan niet feestelijk. "Genieten in een ongedwongen sfeer en dat vooral met overheerlijke gerechtjes en drankjes laten gebeuren. Bij ons is het vooral genieten, goed voelen en ontspannen. Welkom bij Bruiz", besluit Ten Haaf enthousiast.

Gastrobar Bruiz, gelegen aan de Dorpstraat 20 in Maasbree - Roy en Yvonne Niëns uit Maasbree, tevens eigenaar van Niëns Horeca gevestigd aan de Baarlosestraat 4 in Maasbree. Voor meer informatie, kijk op www.bruiz.nu n

Toplocatie

Yvonne Niëns

Twan ten Haaf

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden