Evenementenhal Venray: TransLogista

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2016

 

Op 13, 14 en 15 december vindt in Evenementenhal Venray de eerste editie van TransLogista plaats. Op deze vakbeurs worden de transport en logistiek sector samengebracht. De beurs moet hét kennis- en netwerkplatform worden voor logistiek en transport professionals uit de regio Venlo-Venray. Venlo-Venray staat sinds 8 jaar nummer 1 op de Logistieke Kaart. De vraag voor een beurs die zich richt op transport en logistiek rondom Venlo-Venray komt vanuit de markt. Namens TopTruck vertelt Rob Veltman: "TransLogista vindt plaats in een belangrijke regio voor onze formule. Deze beurs biedt TopTruck-leden uit de regio de mogelijkheid hun bestaande en nieuwe klanten te laten zien wat ze voor hen kunnen betekenen."

Kennis vergaren & relaties ontmoeten

TransLogista is een nationaal platform met focus op de regio. Hét kennis- en netwerkplatform voor transport en logistiek-professionals actief in Zuid- en Midden-Nederland, België en Duitsland. Op de beursvloer ontmoeten bezoekers nationale spelers actief in onder andere warehousing, handling, intern transport, supply chain management, trailer- of carrosseriebouw, bedrijfswagens en onderhoud. 

Gevarieerd kennisprogramma

Voor en door de sector wordt op de beurs een hoogwaardig kennisprogramma aangeboden dat ingaat op landelijke en regionale ontwikkelingen. Zo verzorgt TLN een kennissessie over het truckkartel en samenwerking & mededinging en verzorgt Maurits Groen de sessie 'the fastes climate change solution (and the most profitable one)'.

Meer informatie

De vakbeurs vindt plaats op 13, 14 en 15 december 2016 in Evenementenhal Venray. De beursvloer is geopend van 15.00 - 21.00 uur. Meer informatie en gratis kaarten op evenementenhal.nl/translogista-venray

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by