JDS bedrijfsautomatisering: De C in ICT

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2016

JDS bedrijfsautomatisering bv timmert al 31 jaar aan de digitale weg. In al die jaren heeft de ene ontwikkeling plaatsgemaakt voor de andere en de IT-wereld veranderde continu. Inmiddels hebben we ook de 'C' toegevoegd en spreken we nu over een ICT-dienstverlening. Communicatie is een belangrijk onderdeel in de steeds sneller wordende digitale wereld. Optimale bereikbaarheid wordt niet gevraagd, maar geëist!

In deze trend worden oude, statische telefooncentrales vervangen door hypermoderne en vooral flexibele Hosted IP-centrales. Bellen via internet is voor de particuliere beller al gemeengoed, de zakelijke beller miste echter nog veel functionaliteiten. Deze zijn inmiddels bereikbaar én betaalbaar! Hosted IP-telefonie biedt veel flexibiliteit. Niet alleen de kleine MKB-bedrijven, maar ook internationale multinationals kunnen optimaal gebruik maken van de beschikbare opties die Hosted IP-telefonie biedt.

Breed spectrum

Nieuwe telefooncentrales zijn geen kastjes meer die aan de muur gehangen moeten worden en dagenlang uitleg vereisen. Ultramoderne softwareoplossingen zijn daarvoor in de plaats gekomen en bieden ons, als leverancier van een breed spectrum aan ICT-diensten, en onze klanten nieuwe kansen. Met name de opname van de mobiele telefonie in het netwerk zorgt voor een naadloze integratie van alle communicatiemiddelen. Naast de toegenomen flexibiliteit en functionaliteit van Hosted IP-telefonie, zijn tevens de kosten een belangrijke overweging voor de overstap: deze liggen in veel gevallen een flink stuk lager dan bij conventionele telefonie-oplossingen. Wij berekenen graag samen met u uw voordeel.

Bedreigingen

Niet alleen op het gebied van kansen binnen de ICT zien we ontwikkelingen plaatsvinden, ook de bedreigingen staan niet stil. U kent vast de ongewenste mailtjes van onder andere KPN of Ziggo. Steeds vaker worden deze mailtjes toch geopend, omdat de geloofwaardigheid en de kwaliteit van deze bedreigende e-mails stijgt. Het zou u toch overkomen, dat uw netwerk vervolgens niet meer beschikbaar is. Niet kunnen werken kost geld, veel geld in de meeste gevallen!

Wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen in dit geval. Hierbij is het van essentieel belang dat uw beveiliging optimaal is. Daarom hebben wij een 5-puntensysteem ontwikkeld waarbij we onze klanten helpen met het voorkomen van problemen. Dit geeft rust en zekerheid bij u als klant en komt vooral de productiviteit van de medewerkers ten goede. Hoe we dat doen bespreken we graag met u.

Stabiliteit

Het motto 'voorkomen is beter dan genezen' zetten wij voort in het volledige beheer van uw bedrijfsautomatisering: problemen oplossen alvorens ze optreden. En als ze al optreden, ervoor zorgen dat ze opgelost kunnen worden alvorens dit de productiviteit aantast.

Met onze JORIS Managed Services zorgen we voor stabiliteit en zekerheid binnen uw netwerk. Slimme tools melden ons 24 uur per dag continu wat de status is van uw automatisering. Daarnaast zorgt JORIS ervoor dat alle systemen automatisch up-to-date worden gehouden middels de allerlaatste updates.

Dit is slechts een greep uit een groot assortiment van diensten waarmee wij uw bedrijfsautomatisering kunnen ontzorgen. Graag komen we met u in gesprek over de mogelijkheden binnen uw bedrijf. n

www.jds.nl | info@jds.nl">info@jds.nl | 0478-585457

JDS bedrijfsautomatisering bv

Foto: Lejos Schouwenberg, Julian Hendriks en Jos Hovens

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by