CONNECTED verbindt ondernemend Noord-Limburg

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2016

CONNECTED verbindt ondernemend Noord-Limburg

Op dinsdag 11 april vindt de tweede editie plaats van CONNECTED. Het kennis- en netwerkevenement dat in 2015 voor de eerste keer plaatsvond, heeft een meer regionaal karakter gekregen. Regio Venlo, het samenwerkingsverband van acht gemeenten in Noord-Limburg, heeft zich als key partner aan het initiatief verbonden. Samen met talloze onderwijsorganisaties, zakelijke mediapartners, ondernemersverenigingen en bedrijven uit Noord-Limburg, van startup tot MKB en grootbedrijf, presenteren zij zich in De Maaspoort in Venlo. Het doel daarbij is nieuwe samenwerkingsverbanden stimuleren en kennis en inspiratie delen in een prettige sfeer.

Bezoekers van het evenement worden voor een gratis bezoek uitgenodigd door de deelnemende partners en de organisatie. Daarnaast zijn er entreekaarten te verkrijgen á ? 149. Bezoekers krijgen een inhoudelijk en interessant kennisprogramma met seminars, workshops en paneldiscussies voorgeschoteld waarbij er tevens volop gelegenheid is tot netwerken en nieuwe samenwerkingsverbanden leggen. Een nieuw onderdeel tijdens de tweede editie is een innovatiemarkt, waar startups, studentbedrijven, MKB en grootbedrijf hun nieuwste producten, diensten en innovatieve samenwerkingsverbanden tonen. Er is ook een Made in Venlo straat waar typisch lokale bedrijven met een internationaal en hoog innovatief karakter, zich presenteren.

Hoofdthema's

Het kennisprogramma heeft als hoofdthema's innovatie en duurzaamheid en gaat onder andere over stimuleringsprogramma's voor innovatie in de maakindustrie en de logistiek, de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven, technologische trends & ontwikkelingen, cradle to cradle, circulaire economie en materiaalgebruik en energiebesparing bij organisaties. Het programma begint om 13.30 uur en wordt geopend met een inspirerende keynote spreker. Bezoekers kunnen op het moment van inschrijving hun eigen programma samenstellen uit het aanbod van diverse interessante parallelsessies en het middag en/of avondprogramma bijwonen.

Tijdens de eerste editie in 2015 kwamen er 500 bezoekers, hoofdzakelijk beslissers, uit het onderwijs, overheid en bedrijfsleven. De tweede editie worden vanwege het meer regionale karakter tussen de 600 en 800 bezoekers verwacht. Door het inzetten van diverse matchingtechnieken worden zoekvragen van deelnemende partners en bezoekers aan elkaar gekoppeld. Daarbij wordt ook buiten de gebaande paden gedacht en worden niet voor de hand liggende crossovers gemaakt. Voor bedrijven en instellingen zijn er nog een beperkt aantal mogelijkheden beschikbaar om zich te presenteren. Bij interesse daarvoor, of voor meer informatie als bezoeker, kunt u terecht op de website: www.connectedevent.nl. In februari start de inschrijving voor bezoekers.

CONNECTED

Hét live kennis-, contact- en inspiratieplatform voor ondernemend Noord-Limburg 
Dinsdag 11 april 2017 
13.30 - 22.00 uur
De Maaspoort, Venlo
www.connectedevent.nl
info@connectedevent.nl">info@connectedevent.nl

Noord-Limburg Business is mediapartner van CONNECTED en zorgt voor een inhoudelijke versterking, vooraf en tijdens het evenement. In het volgende magazine kunt u een interessante paneldiscussie lezen met als onderwerp innovatie in Noord-Limburg; de noodzaak tot samenwerking. Tafelgasten zijn afkomstig uit de politiek, onderwijs en bedrijfsleven. Op 11 april tijdens CONNECTED, verzorgt Noord-Limburg Business een kennissessie over netwerken en samenwerken, gegeven door netwerkgoeroe Rens Tanis. Tevens vindt dan een BOB-borrel plaats.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by