Business Ontmoet Business: Geslaagd einde van het jaar

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2016

In november en december vonden de laatste BOB-borrels van 2016 plaats. Deelnemers waren te gast bij Parkhotel Horst en Chateau De Raay.

Parkhotel was op donderdag 10 november het decor voor de presentatie van Anouk Hendrikx Afonso van maatwerk HRM. Zij vertelde over het belang van een goed HRM-beleid binnen het MKB. Haar boodschap was dat aandacht meer wordt gewaardeerd dan een hogere geldelijke beloning. Scheidsrechter Ed Janssen wist op 22 december de deelnemers uitstekend te vermaken. Tijdens zijn presentatie legde hij verbanden tussen de arbitrage en de druk die dit met zich meebrengt, en de soortgelijke problemen waar ondernemers tegenaan kunnen lopen. Beide bijeenkomsten werden afgesloten met een walking diner.

Save the date

Dinsdag 7 februari zijn leden en andere geïnteresseerden van harte welkom bij La Oya Dagbesteding in Venlo. Eigenaresse Pauline Volkert vertelt dan meer over deze bijzondere organisatie en haar persoonlijke drijfveer om deze dagbesteding op te richten. De daarna volgende BOB-bijeenkomst zal plaatsvinden tijdens het kennisevent CONNECTED op dinsdag 11 april in De Maaspoort in Venlo. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van netwerken.

Inschrijven en aanmelden

Business Ontmoet Business-leden van Noord-Limburg Business kunnen zichzelf aanmelden via bob.noordlimburgbusiness.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Dan bent u van harte welkom om vrijblijvend de sfeer te komen proeven. Om deel te kunnen nemen dient u uzelf (kosteloos) in te schrijven via de website. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de betreffende bijeenkomst waar u aan deel wilt nemen. Eenmalige deelname kost € 25,-. Indien u besluit om BOB-lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl">bob-borrel@vanmunstermedia.nl">borrel@vanmunstermedia.nl en kost € 250,- per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje).

Bijdragen

Heeft u een sfeervolle locatie die als decor voor een Business Ontmoet Business-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in Noord-Limburg beslist van zouden moeten weten? Wij zijn nog op zoek naar locaties en sprekers. Ook kunnen we altijd leuke goodies gebruiken om de deelnemers cadeau te doen. Meer informatie via bob.noordlimburgbusiness.nl of 024-6421917.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by