Nieuwjaarsgroet uit de regio

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2016

Een aantal BOB-deelnemers van 2016 hebben een persoonlijke nieuwjaarswens voor u ingestuurd. Namens deze bedrijven en Noord-Limburg Business wensen wij alle ondernemers in de regio een succesvol 2017.

 

De Maaspoort Theater & Events

De Maaspoort Theater & Events wenst u hele fijne feestdagen en een muzikaal, grappig, swingend, ontroerend, verbazingweekend en ondernemend 2017 toe!


KNOLLEN?

Zaken doen zonder effectieve marketing communicatie aanpak, is als zwaaien in het donker: Niemand - behalve jij zelf - weet wat je aan het doen bent? Activeer je goede voornemens: zorg dat je op het juiste moment opvalt met je bedrijf. Dan wordt 2017 een leuk jaar om te ondernemen. Verkoop dus geen knollen voor citroenen, maar ga voor effectieve marketing communicatie met maximaal rendement!

Sjoerd van Heijster, NOLEMON.NL


O2Factoring wenst u een goed 2017!

De decembermaand is voor veel ondernemers een drukke maand. De laatste opdrachten worden uitgevoerd en het jaar wordt afgesloten. De kosten in deze feestelijke maand kunnen best oplopen. Denk maar eens aan de dertiende maand voor uw personeel en de cadeaus voor de zakenrelaties die geregeld moeten worden. Factoring kan hierbij helpen en zorgt ervoor dat u meer ruimte in uw liquiditeit creëert. O2Factoring betaalt uw facturen direct uit en zorgt ervoor dat het geld dat 'vast' zit in facturen vrijkomt. Dit kunt u direct besteden en dat kan de decembermaand net wat feestelijker maken! Daarnaast neemt O2Factoring het debiteurenbeheer over en bent u verzekerd tegen het faillissement van uw debiteuren. Dit zorgt voor meer financiële ruimte, maar ook een stukje zekerheid en rust!

Wilt u gebruik maken van factoring of wilt u meer informatie ontvangen? Mail ons op info@o2factoring.nl">info@o2factoring.nl. Of bel ons op 010-3073146.


TUI at Home Sandra Vestjens wenst u een reislustig 2017!

Voor al uw vakantieplannen kunt u bij mij terecht. Dus heeft u geen zin of tijd om uren in een reisbureau te zitten of avonden te zoeken op internet naar de perfecte vakantiebestemming? Wilt u snel geholpen worden door iemand die thuis is in de hele wereld? Neem dan direct contact met me op via 06-21557412 of mail naar sandra.vestjens@tui.nl">sandra.vestjens@tui.nl


Onze nieuwjaarswensen voor 2017

Geniet van de dagen die komen

Geniet van de dagen die zijn geweest

Maar geniet van elkaar nog het allermeest

Namens Geert Philipsen van Screenlink, the narrowcasting company. www.screenlink.nl


Voornemens

inZichtadvies wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en arbeidsvol 2017! Om dit te realiseren geven we je hierbij onze top 10 goede voornemens die zullen bijdragen aan (zakelijk) succes in 2017!

- Doe alles vanuit je hart

- Denk in mogelijkheden

- Creëer balans tussen privéleven en werk

- Leer elke dag iets nieuws

- Neem verantwoordelijkheid

- Geef en neem vertrouwen

- Sta in je kracht en leef vanuit je kracht

- Doe dingen waar je energie van krijgt

- Laat jezelf zien

- Zet door en geef niet op

inZichtadvies mensenwerk
Kolkweg 22 - 5802 BK Venray
www.inzichtadvies.nl
info@inzichtadvies.nl">info@inzichtadvies.nl


"In 2017 samen naar grote hoogtes"

Het team van Philipse Keunen Accountants & Belastingadviseurs wenst iedereen gezellige feestdagen en zowel privé als zakelijk een geweldig en succesvol 2017 toe! Laten we met het hele MKB onze regio in 2017 nog meer een boost geven! Ook in het nieuwe jaar staat ons team natuurlijk weer voor u klaar op o.a. accountancy, fiscaal en salaris gebied, maar vooral als allround adviespartner.

Philipse Keunen, uw full-service bedrijfsadviseur!


Een geautomatiseerd 2017!

King Business Software wenst alle bedrijven een geautomatiseerd 2017! Ook volgend jaar staan wij weer graag voor je klaar. King Business Software, van financiële administratie tot complete ERP-oplossing. www.king.eu, 010 - 264 63 04


Een wereldse groet uit Steyl

Het Wereldpaviljoen in Steyl is een bijzondere culturele attractie. Gevestigd in de monumentale vroegere drukkerij van het Missiehuis straalt het een Latijns Amerikaanse ambiance uit. De bezoekers worden ondergedompeld in een andere cultuur. Fair Trade, Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen en solidariteit staan bij ons hoog in het vaandel. Een unieke plek voor bedrijfspresentaties of teambuilding. Of een personeelsfeestje in een bijzonder setting. Je stapt in een echt vliegtuig en vliegt naar Nicaragua. Daar kom je in het dorp San Pedro waar van alles te beleven is. Het is elke woensdag- en zondagmiddag geopend voor het publiek, door de week bezet door schoolklassen of arrangementen met groepen of bedrijven. Neem een ticket en vlieg mee!

Bestuur en vrijwilligers wensen u een werelds Nieuwjaar.

René Poels, voorzitter
St. Michaëlstraat 6a, 5935 BL Steyl
www.wereldpaviljoen.com


Paarden-Inzicht

Wij wensen u en uw team veel Paarden-Inzicht in 2017! Voor informatie zie: www.paardeninzicht-nederland.nl. Neem contact op via info@paardeninzicht.nl">info@paardeninzicht.nl of tel. 06-22360999.


Renate Vullings-van Schaijk Professioneel Organizer

Als leverancier van 'Nachtrust & Ontzorging' op het gebied van management ondersteuning, zou ik Business Wise vóór 2017 heel veel chaos en onbalans wensen om zo van toegevoegde waarde te zijn. Echter is het op zoveel plaatsen in de Wereld onrustig, turbulent en onveilig. Zijn rust & ruimte, om te ontwikkelen en te groeien vaak ver te zoeken, dat deze wens te

egoïstisch zou zijn. Vooral omdat ook dichter bij huis nog wel het een en ander te verbeteren is. Daarom wens ik ons allen toe om in veiligheid, vrijheid & vertrouwen buiten de gebaande paden en kaders te durven denken, te handelen en te ondernemen. Zodat wij 'Samen' op inventieve wijze -zowel persoonlijk als zakelijk- er een bijzonder en succesvol jaar van gaan maken!

Organisatie & Adviesbureau
Well Organized by | R. Vullings
Venloseweg 64 - 5931 GV Tegelen
077-851 5005 - info@wellorganizedby.nl">info@wellorganizedby.nl


Ik heb eens wens voor iedereen.

Een gelukkig nieuwjaar met lieve mensen om je heen.
Mensen die van je houden om wie je bent, mensen in wie je een stukje van jezelf herkent.
Laat merken dat je om hen geeft,
Dat je samen met hen iets moois beleeft.
Dan is je leven pas een feest. Veel geluk, liefde en een goede gezondheid voor 2017!

Carla Muisers Coaching
Tel. 06-13052500
www.cmcoaching.nl

Algemene voorwaarden