Bert Janssen Personal Coaching: katalysator voor je bedrijf

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2017

In veel bedrijven liggen de goede ideeën voor het oprapen. Bijvoorbeeld om kosten te besparen, omzet te verhogen en klanten te veranderen in fans. Daar wordt vaak niets mee gedaan. Doodzonde, vindt coach Bert Janssen uit Blerick. Hij helpt al tien jaar bedrijven om beter te worden, onder meer met creativiteitscoaching.

Coach Bert Janssen is niet de adviseur die binnenkomt en vertelt hoe het moet. Eerder een sympathieke, door de wol geverfde collega met wie je goed kunt praten. Iemand die weet hoe de hazen lopen en geleerd heeft om mensen in hun kracht te zetten, zodat ze verantwoordelijkheid nemen. Nuchter, vertrouwenwekkend, via bewezen methoden én met gevoel voor humor.

Hij activeert het potentieel in bedrijven. "Ik kies altijd een positieve insteek; waar ben je trots op in deze organisatie? Dat leidt soms tot hartverwarmende verhalen. Vervolgens gaan we op creatieve manieren nadenken over wat anders of beter kan. Vragen, opmerkingen, ideeën ? niets is te gek. In enkele gevallen komen daar zelfs nieuwe producten en diensten uit voort", vertelt de coach enthousiast. "Vooraf eis ik dat de directie de uitkomsten serieus neemt. Want pas als medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen, gaan ze meepraten en meedenken. De resultaten verbazen me telkens weer. Sommige ideeën kunnen gelijk worden ingevoerd, over andere moet eerst verder worden nagedacht. En het mooie is, dit werkt bij alle medewerkers; van vrachtwagenchauffeur tot manager."

Naast creativiteitscoaching biedt coach Bert Janssen ook team coaching en individuele coaching. Meer weten over aanpak, ervaring en klanten?

Kijk op www.coachjanssen.nl.

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 1 2017

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by