De stijl van: Linda Visser, Arenborghoeve

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2017

Dit jaar start Noord-Limburg Business met de nieuwe rubriek 'De stijl van'. In deze rubriek wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg bij modezaak Jansen-Noy gekleed door styliste Marie-José Korsten. Linda Visser van de Arenborghoeve mocht de aftrap doen.

Fotografie Laurens Eggen

Linda Visser is al ruim 32 jaar werkzaam als plastisch chirurge. In 1998 richtte zij haar eigen privékliniek de Arenborghoeve op. Hier kunnen mannen en vrouwen terecht voor grote en kleine plastische en esthetische chirurgie behandelingen. Op de werkvloer draagt Linda doorgaans een doktersjas of een operatiejas. Ook in haar vrije tijd draagt ze graag praktische kleding zoals een (spijker)broek met een trui. Hetzelfde geldt voor feestelijke gelegenheden. "Dan draag ik het liefst een broek met een trui of blouse, met daarop een jasje en hakken van maximaal 2 centimeter." Wat betreft de styling heeft Linda alles overgelaten aan Marie-José. "Ik heb gewoon aangegeven waar mijn voorkeuren liggen, verder vertrouwde ik op haar expertise. Mede omdat de meeste kleuren mij prima staan, was ik ontzettend benieuwd naar haar keuze."

Lengte creëren

Marie-José heeft voor Linda een mooie koningsblauwe jumpsuit uitgekozen met een wit met blauw colbert. "Linda heeft een duidelijke voorkeur voor broeken, maar ik wilde graag wat meer dan een mooie jeans. Het voordeel van de jumpsuit is dat het lengte creëert. Dat komt door de rustige kleur en de afwezigheid van horizontale onderbrekingen. De kleur loopt aan de achterzijde ook nog eens door in de kleur van de blokhak. Het jasje is gekozen op verzoek van Linda om eventuele problemen rond de buik te verbloemen. Maar omdat het kledingstuk rond dit gebied gedrapeerd is, heeft Linda dat eigenlijk niet nodig. Het jasje mocht in dit geval een printje hebben, omdat de jumpsuit neutraal van kleur is. Let er bij het kiezen van een passende print wel altijd op dat de kleurstelling hetzelfde is, anders vormt het geen geheel." Linda is erg te spreken over de keuze van Marie-José. "Dit is een hele goede binnenkomer. Ik heb in mei een presentatie, dan zou ik deze outfit zo aan kunnen trekken. Ik vind het opstaande kraagje van het jasje heel leuk, dat heeft mijn doktersjas ook. Bovendien zit de jumpsuit heerlijk, het materiaal voelt erg fijn aan."

Casual look

Voor de tweede, meer informele look worden het colbertje en de blokhakken ingeruild voor een trenchcoat met een gemengde koraalrode kleur en blauwe veterplateaus. "Hiermee creëer je een casual look die perfect is voor een dagje op het strand", licht Marie-José toe. "Linda kan de kleur van de jas heel goed hebben. Overigens heb ik nog een tip bij dit soort jassen. Wanneer je de jas niet dichtknoopt, is het mooier om de riem aan de achterzijde vast te maken, anders fladdert deze los en dat is zonde van het silhouet." Linda: "Deze combinatie zou ik zeker dragen. De kleur vind ik erg mooi. Ik ben erg tevreden over de outfits van Marie-José, juist omdat ik dit normaal nooit zelf uit de rekken zou hebben gehaald."

Aan deze rubriek werkten mee:

- Marie-José Korsten, Feel Good Expert
- Modezaak Jansen-Noy uit Sevenum
- Linda Rutten, Kappershoeve

Bent u ondernemer en wilt u ook kosteloos deelnemen aan deze rubriek? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar sofie@vanmunstermedia.nl.

delen:

Noord-Limburg Business nr 1 2017

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by