Profiel Van de Weem

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2013

Van de Weem viert feest

40 jaar geleden begonnen Sjef en Thea van de Weem in Sint Anthonis een autobedrijf. Inmiddels bestaat Automobielbedrijven Van de Weem uit drie vestigingen. Dit jaar viert dit familiebedrijf haar 40-jarig bestaan, haar 12,5-jarig jubileum als Hyundaidealer en 25-jarig jubileum als vertegenwoordiger van Citroën. Natuurlijk horen daar diverse acties en aanbiedingen voor de klant bij.

Automobielbedrijven Van de Weem beschikt over vestigingen in Sint Anthonis, Venray en Boxmeer. Deze vestigingen worden door de drie zonen van Sjef en Thea van de Weem geleid. De vestiging in Sint Anthonis is uitgegroeid van Citroën- en Mazdadealer tot universeel autobedrijf met Texacotankstation, waar Joost van de Weem aan het roer staat. In Boxmeer worden de merken Citroën, Hyundai en Mazda onder leiding van Marc van de Weem aangeboden. Hans van de Weem is verantwoordelijk voor de vestiging in Venray. “Hier verkopen we het complete assortiment particuliere en bedrijfswagens van de merken Citroën en Hyundai. Voor de zakelijke rijder bieden we natuurlijk ook wagens op basis van financial lease en full operation lease met een aantrekkelijke bijtelling van 14%, waaronder de Citroën C3 en DS3 EHDI en de DS5 Hybrid, maar ook de volledig elektrische Citroën C Zero. Ook wat betreft bedrijfswagens hebben we veel exemplaren met aantrekkelijke voordelen, waaronder de Citroen Berlingo die eveneens als elektrische variant beschikbaar is. En de vrijetijdsrijder kan binnenkort de DS 3 Cabrio in onze showroom komen bekijken.” Voor al deze wagens geldt dat Van de Weem via de importeur interessante financieringsmogelijkheden kan bieden.

Naast de verkoop van de merken Citroën en Hyundai kunnen klanten bij Automobielbedrijven Van de Weem ook terecht voor occasions van diverse merken. Hans: “Wanneer deze occasions aan bepaalde voorwaarden voldoen, krijgen zij een merkgarantie van Citroën, Hyundai of Mazda zodat kopers onder andere kunnen profiteren van een langer garantietermijn dan occasions zonder deze merkgarantie.”

Autoambulance

Wie al over een bolide beschikt, maar daar graag de nodige aanpassingen of onderhoud wil laten verrichten, is bij Van de Weem Venray aan het juiste adres. “Speciale wensen zoals alarminstallaties, geluidsinstallaties, navigatie, telefoonsystemen en LPG-installaties kunnen allemaal door ons worden verzorgd. We beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats die van de modernste apparatuur en gereedschap is voorzien. Bovendien zijn de medewerkers in de werkplaats geschoold op het hoogst mogelijke technische niveau en hebben we alle courante onderdelen op voorraad in ons magazijn.” En indien er schade is opgetreden, kan dit in de moderne schadeherstelwerkplaats worden opgelost. Hans: “Met onze moderne autoambulance kunnen we wagens met pech op de weg ophalen. Bovendien werken we voor diverse verzekeringsmaatschappijen, maar klanten kunnen ook bij ons een autoverzekering afsluiten. Het voordeel van zo’n verzekering is dat schade snel en makkelijk geregeld kan worden. Gedurende de reparatie stellen we een uitgebreide keuze aan vervangend vervoer in allerlei categorieën ter beschikking, inclusief bedrijfswagens.”

Erkend duurzaam

Dat Automobielbedrijven Van de Weem ruime ervaring heeft met reparaties, blijkt uit de imposante hoeveelheid certificaten waarover het bedrijf beschikt. Zo zijn de vestigingen in Sint Anthonis en Venray ISO-gecertificeerd. “Daarnaast hebben we in Venray dit jaar het certificaat Erkend Duurzaam behaald. Dat houdt in dat alle bedrijfsprocessen zo zijn ingericht dat duurzaam ondernemen voorop staat. Zo hebben we al onze inkoopstromen in kaart gebracht en waar mogelijk verduurzaamd, maar we hebben bijvoorbeeld ook alle lampen vervangen door LED-exemplaren.” Van de Weem gaat nog op veel meer gebieden met haar tijd mee. Hans: “Vorig jaar hebben we uitgebreid geïnvesteerd in een nieuw servernetwerk en een VOIP-centrale zodat we op het gebied van automatisering weer helemaal up to date zijn.” Ook op de digitale snelweg is Van de Weem actief vertegenwoordigd. “We beschikken over een online klantencontactsite waarop klanten zelf hun afspraken kunnen maken, onderhoudsbeurten en apk-keuringen kunnen inplannen en hun gegevens kunnen beheren. Verder maken we gebruik van social media en kunnen klanten het laatste nieuws over de merken en onze vestigingen volgen via Twitter en Facebook.”

Jubileumjaar

De vestigingen in Boxmeer en Venray hebben vorig jaar een restyling ondergaan. De panden zijn aangepast aan de nieuwe huisstijlen van de automerken. Met deze restyling is het bedrijf klaar voor de toekomst. “We hebben alle middelen in huis om de klanten optimaal bij te staan bij hun mobiliteitsvraagstukken, of het nu om een enkele wagen gaat of een compleet wagenpark met bedrijfsauto’s.” Maar voor het zover is, staan de drie vestigingen van Van de Weem dit jaar eerst nog even stil bij de lange geschiedenis van het bedrijf. Van de Weem: “De vestiging in Sint Anthonis bestaat dit jaar 40 jaar. Bovendien vieren we dit jaar ook ons 12,5-jarig jubileum als Hyundaidealer en mogen we ook al 25 jaar het merk Citroën verkopen. Volgend jaar komt daar nog het 40-jarig jubileum als Mazdadealer bij. Vanwege al deze feestelijkheden kunnen onze klanten profiteren van diverse acties en aanbiedingen. Veel zakelijke wagens hebben een bijtelling van 14%, maar we hebben ook een financial lease-aanbieding van 0% op de bedrijfswagens van Citroën. Daarnaast bieden we interessante geprijsde propakketten met cruise control, radio/cd, airco en Bluetooth. Alle ondernemers in de regio zijn van harte welkom om de modellen en acties zelf eens te komen bekijken”, aldus Hans van de Weem.

Open Huis Weekend Citroën Venray

Ook de vestiging in Venray staat dit jaar uitgebreid stil bij het 25-jarig dealerschap van het merk Citroën. Ook hier worden op 19, 20 en 21 april bezoekers ontvangen met een hapje en een drankje en staan de medewerkers van Van de Weem klaar met informatie over de vele modellen en aanbiedingen.

Open Huis Weekend Hyundai Boxmeer

Ter gelegenheid van het 12,5 jarig Hyundaidealerschap organiseert Automobielbedrijven Van de Weem in Boxmeer op 15, 16 en 17 maart een Open Huis Weekend. Geïnteresseerden kunnen onder het genot van een hapje en een drankje de diverse modellen bekijken en zich laten informeren over allerlei acties en aanbiedingen op het gebied van sales en aftersales.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by