Profiel Heldense Kantoor Installaties

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2013

Voor elk budget een

oplossing op maat

Heldense Kantoor Installaties zag 35 jaar geleden onder leiding van onder andere Math Bouten het levenslicht. Sinds 2009 staan naast Math Bouten ook Joost Heijnen en Fred Berben aan het roer. Een aantal zaken is echter hetzelfde gebleven, zoals het zeer uitgebreide assortiment aan kantoorartikelen.

“In ons bedrijfspand in Panningen hebben we een ruim assortiment aan kantoorbenodigdheden zoals papier en ordners, maar ook meubilair, multifunctionals, soft- en hardware en kassa- en POS-systemen”, licht Bouten toe. Naast deze zeer ruime keuze aan artikelen, geeft het bedrijf eveneens advies op het gebied van kantoorinrichting. Daarbij staat persoonlijke service voorop. Berben verduidelijkt: “Bij het ontwerpen van een inrichting op maat nemen we natuurlijk de wensen en eisen van de klant mee. Daarnaast verzorgen wij ook de levering en montage.” “Hetzelfde geldt voor onze eigen technische dienst”, knikt Heijnen. “We kunnen reparaties op locatie of in onze eigen werkplaats verrichten. Onze responstijd is heel laag en we kunnen vaak meteen in actie komen. Onze klanten hoeven dus niet zelf met de leveranciers contact op te nemen.”

Ergonomisch advies

Bij Heldense Kantoor Installatie is er voor elk budget een oplossing op maat. “Bovendien kunnen we doordat we groot inkopen en veel op voorraad hebben, ook de nodige kostenvoordelen doorberekenen aan de klant”, vertelt Berben enthousiast. “En omdat niet elke ondernemer een toereikend budget heeft om een aantal bureaustoelen of een multifunctional te kopen, behoren ook huur en lease tot de mogelijkheden.” “Daarbij komt dat je door een goede, ergonomisch verantwoorde stoel aan te schaffen, ook heel wat kan besparen op het gebied van ziekteverzuim”, zegt Bouten stellig. “Wij zijn voor deze regio Flagshipstore van het bureaustoelenmerk Wagner. De stoelen van dit merk zijn voorzien van het Dondola-zitmechaniek. Dit speciale zitscharnier zorgt ervoor dat het zitgedeelte van de stoel meebeweegt waardoor je een actieve zithouding aanneemt en niet uren achter elkaar in dezelfde zithouding blijft zitten.” Klanten kunnen volgens Heijnen het complete assortiment stoelen uitproberen in de winkel, maar het testen kan ook plaatsvinden in het kantoor van de klant. “Ook dan nemen wij de bezorging voor onze rekening en geven we terplekke tekst en uitleg over de juiste ergonomische afstelling. En wanneer een klant een keuze heeft kunnen maken, staan de stoelen dankzij onze grote voorraad ook binnen een paar dagen op kantoor.”

Succesformule

Deze uitgebreide service én het ruime assortiment is voor het bedrijf een beproefde succesformule. “Ontzorgen van klanten doen we al 35 jaar”, zegt Berben vol trots. “Ons personeel werkt hier bovendien al langer dan 10 jaar. Zij kennen alle klanten van gezicht en kunnen daardoor ook goed inspelen op hun wensen, of dit nu om het uitzoeken van de meest geschikte printer of het inrichten van een leeg gebouw gaat.” Bouten verwoordt de kracht van Heldense Kantoor Installaties tot slot als volgt: “Iedereen kan rekenen op de persoonlijke service van Heldense Kantoor Installaties.”

www.heldense.nl

Al 35 jaar is Heldense Kantoor Installaties een begrip in de regio. Zowel particulieren als ondernemers weten dat zij voor al hun kantoorgerelateerde vragen in Panningen aan kunnen kloppen. “Of het nu gaat om een paperclip of een complete inrichting, wij kunnen alles leveren wat te maken heeft met de kantooromgeving”, aldus oprichter Math Bouten.

Math Bouten, Fred Berben en Joost Heijnen

office

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by