Moda Bardolino: Kleding maken de zakenman

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2013

Kleren maken nog steeds

de zakenman

In herenmodewinkel Moda Bardolino in Weert geeft eigenaresse Carla Verweerden modebewuste heren kledingadvies op maat. Het gehele assortiment, van stropdas tot pantalon en van casual tot business, onderscheidt zich door comfortabele materialen en een perfecte pasvorm. Volgens Verweerden is het dragen van goed vallende kleding belangrijk voor een goede zakelijke uitstraling. “De maatschappij van nu is heel visueel ingesteld. Tegenwoordig geldt: je bent wat je draagt.”

Het assortiment van Moda Bardolino is vooral Italiaans georiënteerd. De maten en pasvormen zijn echter afgestemd op de Hollandse mannen. Moda Bardolino heeft zowel confectiekleding als maatpakken. “Het merk Pal Zileri werkt bijvoorbeeld volgens het ‘made-to-measure’-concept waarbij je kan kiezen uit verschillende stoffen, knopen, stitching, voering en pasvormen. Qua maat kan de kleding op meer dan 50 punten worden aangepast aan de wens van de klant, zodat iedereen een kostuum, colbert of pantalon kan dragen waarin hij echt gezien wil

worden.”

Een groot deel van de collectie bestaat uit casual en business casual-kleding in verschillende stijlen en materialen. Dus voor elk budget is er wel keuze uit verschillende kledingstukken. En alle kleding wordt door de coupeuse passend gemaakt. Een van de meest opvallende items is een leren (cabrio)jack van het topmerk Heinz Bauer. “Dit jack heeft een speciale kraag die zo gemaakt is dat je geen koude wind in je nek voelt bij het rijden met de open kap. Bovendien kan de kraag eraf worden gehaald en worden opgeborgen in het jack.”

Volgens Verweerden groeien business en casual steeds meer naar elkaar toe. Er worden minder pakken gedragen, maar tegelijkertijd wordt de mannenmode wel steeds verzorgder. “Mannen hechten belang aan mooie kleding met een hoog draagcomfort en een goede uitstraling. Een mooi colbertje met te lange mouwen heeft niet de uitstraling die je wenst. Met maatkleding of een goed advies van Moda Bardolino voorkom je dat.”

www.modabardolino.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by