Worktrans: Veel ontwikkelingen die pleiten voor een flexibele schil

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2013

De wereld is behoorlijk in beweging. Zeker voor transportondernemers. Er zijn ontwikkelingen die het ondernemers niet makkelijker maken, zoals de Modernisering Ziektewet, die - kortgezegd - alle ziektekosten op het bord van de ondernemer legt. Dat betekent een grotere administratieve druk en financiële lasten. Deze ontwikkeling pleit voor flexibilisering, maar een ondernemer moet goed weten met welke partij hij zaken doet. “Selecteren op prijs is – met de huidige margedruk – verleidelijk, maar kan duur uitpakken”, aldus Werner Schöen, vestigingsmanager van Worktrans en Workbus Uitzendbureau in Venlo. “Vertrouwt men er op dat het aan de achterkant goed zit, dan pas neem je een ondernemer werk en zorgen uit handen.”

Weten wat er bij een bedrijf speelt is belangrijk. “Wij hebben allemaal op de vrachtwagen of de bus gezeten en aan een half woord hebben we genoeg. Alleen dan kan je de juiste chauffeur achter het stuur zetten.” Uitzenden of payroll betekent onbeperkte flexibiliteit, geen administratieve lasten en geen personeelsrisico’s. Met gespecialiseerde flexpools kan er snel (24/7) gereageerd worden op de (in veel gevallen) ‘ad-hoc’ marktvraag.

Worktrans en Workbus

Worktrans richt zich op het flexibel inzetten van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel, terwijl Workbus zich richt op het personenvervoer. Het dienstenpakket bestaat uit uitzenden, payroll, werving en selectie, outplacement en EU- bemiddeling. Met 6 vestigingen in Nederland een landelijk netwerk, maar belangrijker nog: regionaal.

Worktrans en Workbus Uitzendbureau

Jan van Riebeeckweg 13 B

5928 LG Venlo

T: 077 3 998 199, E: venlo@worktrans.nl

I: www.worktrans.nl / www.workbus.nl

Twitter @WorkVenlo

Veel ontwikkelingen die

pleiten voor flexibilisering

Guido Derks en Werner Schöen

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by