BS Morgen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2013

BS Morgen netwerkplein tijdens

Ondernemers Vakdagen Venray

Op 8, 9 en 10 oktober zal BS Morgen aanwezig zijn met het BS Morgen Netwerkplein op de Ondernemers Vakdagen in Evenementenhal Venray, dat opnieuw het toneel is van deze succesvolle netwerkbeurs voor MKB-bedrijven in Limburg, Oost-Brabant en het grensgebied Duitsland. Duizenden zakelijke bezoekers vinden tijdens deze drie topdagen hun weg naar een bruisende Evenementenhal, op zoek naar nieuwe producten, ontwikkelingen en contacten. Een verfrissend zakelijke evenement dat u niet mag missen! Ik heet u van harte welkom op 8, 9 en 10 oktober op het BS Morgen Netwerkplein, waar de volgende bedrijven zich aan u presenteren:

• BS Morgen – www.bsmorgen.nl

• Paradigit / Remcoh  - www.remcoh.nl

• HR Groep – www.hrgroep.nl

• Minitree – www.minitree.nl

• Kenneth Smit Training, Harry van Dreumel – www.kennethsmit.com

• Beech IT – www.beech.it

• Gommans & de Wit Leasing – www.gommansendewit.nl

Hilarisch Zomer Event Toverland

Op 15 augustus j.l. organiseerde BS Morgen i.s.m. Toverland een enerverend Zomer Event. Leden en relaties van BS Morgen werden ontvangen met een heerlijk Chinees/Indisch buffet. Tijdens het welkomstwoord werden de nieuwe leden voorgesteld; Marjolein Uphoff en Corine Fleuren van

Minitree, Dave Hally van Vissers Olie en Jack van Kessel van Uniglobe Easy Travel. Daarna ging men in groepjes opdrachten uitvoeren door foto’s en filmpjes te maken in het park.

Het was, je mag wel noemen, hilarisch! Na afloop sloten we af met een borrel en een hapje en werden we getrakteerd op een prachtige fonteinenshow. Tot in de late uurtjes was het nog samen volop genieten van een voornamelijk gezellige en informele bijeenkomst. De ‘hilarische’ foto’s en filmpjes zijn binnenkort te zien.

René Luijten BS Morgen en Tamara Thijssen van

Toverland toasten op een succesvolle bijeenkomst.

Netwerksessie Meet&Match op

woensdag 9 oktober

Het 3e jaar op rij, en met succes, organiseert BS Morgen i.s.m. Evenementenhal Venray Meet&Match. Nieuw dit jaar is dat naast exposanten van de Ondernemers Vakdagen ook u als bezoeker aan Meet&Match kunt deelnemen. Op weg naar nieuwe contacten, afspraken, adviezen en aanbevelingen! De netwerksessie is in de ochtend voorafgaand aan de beurs inclusief lunch. Meer informatie en inschrijven via www.bsmorgen.nl  

Congres ‘Succes door Innovatie’

donderdag 10 oktober

BS Morgen is trots te mogen vermelden mede-initiator te zijn van het congres ‘Succes door Innovatie’. Dit congres wordt op donderdag 10 oktober (laatste beursdag) naast de beurs georganiseerd. “Een van de kernwoorden van Ondernemers Vakdagen dit jaar is ‘innoveren’, samen met organisator Robert Hoelen van Evenementenhal hebben we rondom dit thema een veelbelovend congres neergezet”, vertelt René Luijten van BS Morgen. “Er komen twee zeer interessante sprekers aan het woord, die beiden een succescase tonen, daarnaast komt er een interactief forum met medewerking van verschillende partijen zoals de Kamer van Koophandel.”

BS Morgen

Agenda BS Morgen

06-09-2013 – Bedrijfsbezoek bij 2.0 Architecten

10-09-2013 – Business Matching Cluster Regio Roermond

11-09-2013 – Business Master ‘een leven lang gezond werken’

18-09-2013 – Business Matching Cluster Regio Venlo

Bekijk de complete agenda op www.bsmorgen.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by