Business Flitsen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2013

BoB-borrel bij Beachclub

Leukermeer

Na twee zeer succesvolle evenementen organiseert Noord-Limburg Business op 11 september opnieuw een BoB-borrel bij Beachclub Leukermeer in Well. Naast ruimte voor netwerken zal een panel van regionale ondernemers zich tijdens een plenaire sessie over het onderwerp ‘Ondernemen in crisistijd‘ buigen. Het debat zal worden geleid door Jan-Jaap In der Maur van Dagvoorzitter.nl. Het programma duurt van 17.00 tot 21.30 en is terug te vinden op www.noordlimburgbusiness.nl/bob.

Aanmelden voor deze BoB kosteloos, maar wel verplicht. Registreer uw komst en mail uw gegevens naar Danny Toonen via danny@vanmunstermedia.nl. Bent u benieuwd naar het BoB-concept? Bekijk dan de foto-impressie van de vorige BoB-borrel op www.noordlimburg.businessontmoet.nl. Neem voor meer informatie over BoB contact op met BoB-organisator Danny Toonen (024 - 350 3240 / 06 - 549 13037).

Beste binnenstad:

Venlo bij laatste tien

Het platform Binnenstadsmanagement heeft laten weten dat Venlo bij de laatste 10 kandidaten zit voor de beste binnenstad 2013-2015. Concreet is Venlo genomineerd in de categorie middelgrote binnensteden, samen met Assen, Delft, Veenendaal en Zaandam. Bij de grote steden zijn nog in de race Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Haarlem en Leeuwarden. “Eigenlijk zitten we dus bij de laatste vijf,” reageert wethouder Stephan Satijn. Hij is verguld met de nominatie: “Het is een erkenning van de kwaliteiten van Venlo. En ook van de inspanningen die we ons de laatste jaren hebben getroost, samen met Venlo Partners en de ondernemers. Iedereen die Venlo bezoekt valt het op: er is en wordt gigantisch geïnvesteerd in de stad. Maar het uiteindelijke doel is dat nog veel meer mensen Venlo bezoeken.” In de loop van september zal het platform Binnenstadsmanagement per categorie twee finalisten bekendmaken. Er blijven dan dus vier finalesteden over. In die steden wordt vervolgens een consumentenonderzoek gehouden. Ze krijgen ook allemaal bezoek van de jury. Uiteindelijk wordt dan op 21 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in Eindhoven, bekendgemaakt wie zich beste Binnenstad 2013-2015 mag noemen. www.debestebinnenstad.nl. Kijk voor meer actueel nieuws op

www.noordlimburgbusiness.nl en Twitter @NoordLimburgBiz.

KLG Europe start strategische

alliantie Turkse transportgigant

KLG Europe is met ingang van 1 augustus jl. in Turkije een strategische samenwerking aangegaan met een van de grootste logistieke dienstverleners in Turkije. EKOL is met een Europese staf van 1.000 personeelsleden, een Turkse staf van 4000 personeelsleden, een eigen transportvloot van 2.000 trailers, 500 swap body’s en een totale warehouse capaciteit van maar liefst 400.000 m², logistiek marktleider in Turkije. De KLG vestiging in Istanbul zal in de EKOL organisatie worden geïntegreerd. Voornaamste reden om de eigen vestiging over te dragen aan EKOL is de enorme groei van het verkeer naar Turkije en het Midden-Oosten en de sterk toegenomen eisen van de klanten. EKOL beschikt in Turkije over een eigen distributie netwerk, eigen douanefaciliteiten en is intermodaal de absolute marktleider. “Samenwerken met sterke partners past perfect binnen onze bedrijfsstrategie en de kansen die EKOL ons biedt om onze marktsituatie op Turkije, het Midden Oosten maar ook Paneuropees, verder te ontwikkelen en te verstevigen zijn enorm. Naast het vervoer over de weg willen wij intensief verder bouwen aan onze intermodale positie op de Europese transportmarkt. EKOL, die naast de enorme eigen vrachtautovloot op een aantal lijnen binnen Europa “eigen” treinen inzet, past perfect binnen dit plaatje”, aldus Kees Kuijken CEO van KLG Europe. Door deze samenwerking biedt KLG Europe nu in beide richtingen meerdere dagelijkse vertrekken aan, over zowel de weg als via het spoor en verdubbeld hiermee haar volumes.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by