Vakantiepark Leukermeer: De verborgen schat aan het water in Well

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2013

De verborgen schat

aan het water in Well

Vakantiepark Leukermeer is een vijfsterrenpark met luxe kampeerplaatsen en prachtige chalets. Dankzij de gastvrijheid, de ligging aan het Leukermeer en de nabijheid van Nationaal Park De Maasduinen trekt het vakantiepark jaarlijks veel recreanten en toeristen. Martin van Wiefferen: “Wij bieden perfecte voorzieningen zoals binnen- en buitenzwembaden, strandbaden, een supermarkt, een Fitnessclub, de Beachclub-brasserie en ligplaatsen in onze splinternieuwe jachthaven. Binnenkort starten we met de verkoop van Marinapark Leukermeer; hoogwaardige en duurzame vakantievilla’s en beachappartementen aan het water.”

De nieuw te bouwen recreatiewoningen worden verkocht aan beleggers en particulieren. De meeste eigenaren kiezen ervoor om de woning enkele weken per jaar zelf te gebruiken. In de vrije weken wordt de woning verhuurd door Vakantiepark Leukermeer in samenwerking met Roompot Reizen. Rekening houdend met het feit dat Limburg de meest favoriete provincie van Nederland is voor bungalowvakanties, levert deze investering dientengevolge een aantrekkelijk rendement op.

Bijzondere architectuur

Martin van Wiefferen werkt samen met Arcus Zuid Projectontwikkeling. “De verblijfsrecreant wil graag luxe op een bijzondere plek. Wij realiseren water-, paal- en landvilla’s voor 5, 6, 8, 10, 16 en 20 personen en beachappartementen voor 2 en 4 personen. De architectuur is echt geweldig mooi.” “Een aantal woningen krijgt zelfs een eigen aanlegplaats voor een boot en bovendien zijn er ligplaatsen ter beschikking in de jachthaven”, zegt Guy Habets van Arcus Zuid. Voor de bezitters van de vakantievilla’s is het belangrijk dat Vakantiepark Leukermeer betrokkenheid blijft houden. De gasten die verblijven in Marinapark Leukermeer kunnen dan ook gebruikmaken van alle bestaande en nieuwe voorzieningen van het Vakantiepark. “Ook daar wordt fors in geinvesteerd. Wij zullen onze vijfsterren-kwaliteit altijd blijven waarmaken”, stelt Martin van Wiefferen.

Start verkoop

Marinapark Leukermeer omvat 141 vakantievilla’s en 59 beachappartementen. De verkoop van de eerste fase start op 28 en 29 september op locatie. Elke koper die geïnteresseerd is in Marinapark Leukermeer wordt tijdens de verkoop dagen uitvoerig geïnformeerd door een team van specialisten.

www.marinaparkleukermeer.nl

Vakantiepark Leukermeer in Well wordt uitgebreid met vakantievilla’s en beachappartementen. Daarmee voldoet het park aan de groeiende vraag naar luxe buitenverblijven. “De verblijfsrecreant wil graag luxe op een bijzondere plek, bij voorkeur aan het water”, aldus Martin van Wiefferen, directeur-eigenaar Vakantiepark Leukermeer.

Toerisme en recreatie

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by