Opmerkelijk nieuws

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2013

100.000 muntjes tellen in 18 uur

In China is personeel van een bank 18 uur bezig geweest met het tellen van bijna 100.000 muntjes. Het geld was gestort door een klant die door een rechtbank was veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding. De man was het met de uitspraak niet eens en uit protest besloot hij het bedrag te betalen in muntjes van 1 jiao, omgerekend iets meer dan een eurocent. Zelfs bewakers moesten meehelpen. Samen waren ze 18 uur aan het tellen. Uiteindelijk bleken het 98.737 muntjes te zijn.

(*Bron: NOS)

Run op Nijmeegse mok met skyline Arnhem

Er is een ware run ontstaan op de mislukte koffiemok die Starbucks in Nijmegen verkoopt. Op de beker is abusievelijk de Arnhemse John Frostbrug afgebeeld en niet de beroemde Waalbrug. Voor koffieliefhebbers blijkt dat geen probleem. Integendeel, de stadsmokken vliegen met tientallen tegelijk de winkel uit. Inmiddels duikt het servies ook al op Ebay en Marktplaats op, voor minimaal de dubbele prijs.

(*Bron: www.nijmegen.nieuws.nl)

Optillen zwangere vrouw kost

magazijnmedewerker baan

Het optillen van zijn zwangere echtgenote heeft een Duitse magazijnmedewerker zijn baan gekost, zo meldde Nu.nl onlangs. De 21-jarige man zette namelijk een foto van de vreugde-uitbarsting op Facebook, terwijl hij in de ziektewet zat wegens rugklachten. Een poging om door een zaak bij de rechtbank in Krefeld zijn baan terug te krijgen, mocht niet baten.

Bejubelde pizza is diepvriespizza

In Manchester heeft restauranteigenaar Gary Newborough een aardige rel veroorzaakt. Voor de opening van zijn restaurant nodigde hij zo'n 100 recensenten uit om bij hem eens ‘Italië te proeven’, middels een ‘pizza die verschil maakt’.

De recensenten waren laaiend enthousiast over de smaak van de pizza's. Maar na de maaltijden voelden ze zich een beetje bedot. Newborough liet toen een briefje rondgaan waarin hij bekende dat ze geen verse pizza's hadden gegeten, maar Dr. Oetker Ristorante pizza's uit de diepvries. Simpelweg gekocht bij de supermarkt op de hoek. 

Gary blijf tot september de Dr. Oetker pizza's serveren, inclusief salade en drankje voor zo'n vijf euro.

(* Bron: www.demorgen.be)

opmerkelijk

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by