Interactie rode draad tijdens Bedrijvig Beurs 2017

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2017

Ontdek kansen en kwaliteiten op hét regionale netwerkevenement

Interactie rode draad tijdens Bedrijvig Beurs 2017


Het vernieuwde concept van de Bedrijvig Beurs ? op woensdag 13 en donderdag 14 september 2017 in het Ebben Inspyrium te Cuijk ? biedt ondernemers hét platform om regionale kansen en kwaliteiten te ontdekken. Organisatoren Aik Ducaat en Robert Hermens lichten alvast een tipje van de sluier op.

Tijdens de derde editie van de beurs staat interactie centraal. Hermens vertelt: "Ontmoet op de ruim 5.000 vierkante meter tellende beursvloer meer dan 120 uiteenlopende organisaties uit de regio. Daarnaast biedt het programma dankzij de vernieuwde opzet met doorlopende speeddate-sessies, inspirerende themabijeenkomsten en dagelijks een lezing van een spreker met nationale bekendheid volop interactie en legio mogelijkheden om uw netwerk te vergroten."

"De themabijeenkomsten worden op dit moment met 21 organisaties vormgegeven. Denk hierbij aan regionale netwerkclubs als de Industriële Kring en de OSRN, belangenbehartigers en organisaties met een breed netwerk als de Rabobank en de gemeentes uit het gebied. Alle leveren zij een bijdrage aan de realisatie van bijeenkomsten waarin netwerken, kennisoverdracht én een beursbezoek centraal staan", aldus Ducaat. Hermens gaat verder: "Topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers is één van de sprekers die bezoekers kosteloos van een flinke dosis aan inspiratie zal voorzien. Daarnaast bieden de doorlopende speeddate-sessies bezoekers, ondernemers en gasten van bijeenkomsten dé mogelijkheid om hun netwerk een boost te geven. Dit onder professionele begeleiding van netwerkorganisatie BS Morgen. Als ondernemer wil je al dit moois niet missen! Daardoor kunnen we onze exposanten een garantie geven van een hoogwaardige bezoekersdoelgroep."

De nieuwe opzet valt goed in de smaak bij het regionale bedrijfsleven "Ruim negentig organisaties hebben zich inmiddels verbonden aan de beurs. Deelnemerslijst en plattegrond zijn inmiddels op onze website te vinden", vertelt Hermens. "We kunnen absoluut stellen dat we voor de derde keer op rij weer een waardevolle samenkomst van het regionale ondernemersplatform realiseren. Houd 13 en 14 september dus vrij in uw agenda!"


Ook uw organisatie op de kaart zetten in de regio? Op zoek naar dé uitgelezen kans om uw netwerk verder uit te bouwen? Neem via de website www.bedrijvigbeurs.nl contact op met de organisatie om ook deel te nemen aan dit bijzondere evenement!

delen:
Algemene voorwaarden