Netwerken en effectiever vergaderen tijdens Business Ontmoet Business

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2017

Business Ontmoet Business

Netwerken en effectiever vergaderen

Op donderdag 8 juni kwamen deelnemers van de netwerkbijeenkomst van Business Ontmoet Business bijeen bij Van der Valk Hotel Venlo. Trainer Rob de Haas vertelde de aanwezigen hoe je effectiever en met meer plezier kan vergaderen.

Na het welkomstwoord mochten de deelnemers plaatsnemen voor de presentatie van Rob de Haas. Uit onderzoek van deze trainer en coach is gebleken dat bijna een kwart van onze werktijd en 10 procent van ons budget op gaat aan vergaderen. En die tijd wordt bovendien niet effectief gebruikt, aangezien het vaak voorkomt dat mensen zich niet voorbereiden, te laat komen, of zelfs helemaal niet komen dagen. Om het bedrijfsleven vooruit te helpen, ontwikkelde Rob de Haas Ongewoon Goed Vergaderen, een slimme vergadermethode waarmee de collectieve denkkracht in organisaties optimaal wordt benut. De spreker begon zijn presentatie met de vraag wat de grootste vergaderfrustraties onder de aanwezigen waren. Vervolgens ging hij nader in op het fenomeen vergaderen en hoe je de grootste pijnpunten weg kan nemen.

Van der Valk Hotel Venlo serveerde na afloop van de presentatie een zeer smaakvol walking diner. Zo kregen de aanwezigen ruimschoots de gelegenheid om te netwerken. Het team van Business Ontmoet Business bedankt Rob de Haas en alle deelnemers voor hun aanwezigheid en Van der Valk voor de gastvrijheid.

Meer informatie over Business Ontmoet Business Noord-Limburg is te vinden op bob.noordlimburgbusiness.nl.


WILT U OOK EEN KEER EEN BUSINESS ONTMOET BUSINESS BIJEENKOMST HOSTEN?

Voor dit jaar zijn we nog op zoek naar een locatie. Ook tips voor interessante presentaties zijn van harte welkom! Neem contact op met: Aysun Mahubessy-Saruhan (aysun@vanmunstermedia.nl) of Sofie Fest (sofie@vanmunstermedia.nl).
 

SAVE THE DATE: WOENSDAG 13 SEPTEMBER

Mocht u deze zomer van een welverdiende vakantie gaan genieten, dan willen wij u vragen om alvast woensdag 13 september in uw agenda vrij te houden. Dan vindt namelijk de volgende Business Ontmoet Business bijeenkomst plaats tijdens de tweedaagse Bedrijvig Beurs in het Ebben Inspyrium in Cuijk. Onder leiding van René Luijten zullen de deelnemers van de Business Ontmoet Business bijeenkomst een speeddate-sessie volgen. Vervolgens wordt u op de beursvloer bij de horecapleinen kosteloos voorzien van een walking diner. De avond wordt afgesloten met een plenaire presentatie van topscheidsrechter Björn Kuipers. Meer informatie en aanmelden via bob.noordlimurgbusiness.nl.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by