Maasvallei Expo: nieuwe naam voor dé netwerkbeurs in de regio

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2017

Maasvallei Expo 2017

Nieuwe naam voor dé netwerkbeurs in de regio

Dit jaar heeft de Ondernemers Vakdagen in Evenementenhal Venray een nieuwe naam gekregen. Hoewel Maasvallei Expo de plek blijft waar ondernemend Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant elkaar treffen, heeft de nieuwe organisator Michel Hovenkamp wel een duidelijke, nieuwe visie voor ogen. "Niet alleen Noord-Limburg zelf, maar ook de grensgebieden zullen onderdeel gaan uitmaken van de beurs."

Fotografie: ANGY PhotoDesign

Michel Hovenkamp heeft zich in de afgelopen jaren toegelegd op zijn netwerkorganisatie Maasvallei Netwerk. Voor dit platform organiseert hij regelmatig netwerkbijeenkomsten en beurzen. Ook neemt hij met Maasvallei Netwerk zelf deel aan regionale beurzen. Toen Evenementenhal Venray een nieuwe organisator voor de Ondernemers Vakdagen zocht, besloot Hovenkamp de sprong te wagen. "Met het Maasvallei Netwerk heb ik elke editie van deze beurs meegemaakt. Niet voor niets is dit evenement uitgegroeid tot het belangrijkste ontmoetingsmoment voor regionale ondernemers uit Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant. Hier kunnen zij contacten te leggen en zich bij te laten praten over de trends en ontwikkelingen binnen het ondernemerschap. De beurs heeft een belangrijke functie." Inmiddels heeft Hovenkamp een team van ambassadeurs verzameld die zich druk op de organisatie van de beurs hebben gestort. Het aantal aanmeldingen staat op tachtig en is groeiende.

Kennisprogramma's

Net als de voorafgaande jaren zal de Maasvallei Expo drie dagen in beslag nemen. Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 is de beurs gratis te bezoeken van 14.00 tot 21.00 uur. Naar verwachting zullen meer dan 5.000 geïnteresseerde bezoekers naar de beurs afreizen. Nieuw zijn de theatertenten achterin de expohal waar bedrijven gedurende de dag een presentatie kunnen houden voor vijftig tot honderd deelnemers. Ook krijgen diverse netwerkorganisaties de kans om hier tijdens de beurs hun eigen bijeenkomst te hosten. Daarnaast worden er diverse regionale kennis- en informatieprogramma's en workshops georganiseerd.

Stands zijn beschikbaar in drie verschillende maten. Stroom, water, verlichting, wifi, techniek, inrichting, catering en overige benodigdheden worden in een op maat gemaakte offerte aangeboden. "Deze opzet draagt uiteindelijk bij aan de kwaliteit van de bezoekers", licht Hovenkamp toe. "Uiteraard zijn de prijzen nog steeds zeer scherp en gunstig." Wat betreft de catering wil de organisator bij voorkeur samen gaan werken met leveranciers van lokale streekproducten. "Hier in de regio zijn heel veel bijzondere, regionale producten te vinden. Die producten willen we graag extra onder de aandacht brengen bij onze bezoekers."

Parelsnoer

Volgens Hovenkamp heeft de Maasvallei Expo bij Evenementenhal Venray alle kansen om uit te groeien tot een spectaculair driedaags evenement met meer dan 500 exposanten uit de Maasvallei. Die 500 exposanten hebben naast het ondernemerschap nog een belangrijke gemene deler: hun ligging aan of nabij de Maas. "De rivier de Maas ontspringt in Frankrijk en stroomt door België, Duitsland en Nederland. Langs deze rivier van 950 kilometer liggen in de Nederland en de grensgebieden met België en Duitsland diverse gemeentes waar continu ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van zaken zoals onderwijs, toerisme, natuur en cultuur, maar ook werkgelegenheid, zorg, duurzaamheid, infrastructuur en industrie. Talloze bedrijven en organisaties in deze regio's ontlenen hier hun bestaansrecht aan. Het is mijn missie om deze unieke parels langs de Maas, van Maastricht tot en met de Biesbosch, door middel van de Maasvallei Expo als een parelsnoer aaneen te rijgen. Samen met de bezoekers, exposanten, ambassadeurs, partners en deelnemers bij de Maasvallei Expo willen we al het mooie dat de Maasvallei te bieden heeft, presenteren aan elkaar en aan een betrokken en veelzijdig publiek. Hier kunnen organisaties en bedrijven hun krachten bundelen om gezamenlijke doelgroepen, stakeholders en publieksgroepen te bereiken."

Kijk voor meer informatie over de beurs en de mogelijkheden op www.maasvallei.net.


MEDIAPARTNER NOORD-LIMBURG BUSINESS

Net als bij de Ondernemers Vakdagen zal Noord-Limburg Business zich als mediapartner verbinden aan Maasvallei Expo. In de komende edities wordt uitgebreid aandacht besteed aan de beurs. Ook zullen er regelmatig updates om de website worden geplaatst. Uiteraard is Noord-Limburg Business met een eigen stand aanwezig tijdens de Maasvallei Expo. "Als B2Bmagazine voor de regio Noord-Limburg kunnen wij natuurlijk niet ontbreken tijdens de Maasvallei Expo. Voor ons zijn beurzen een zeer waardevol middel om met onze lezers in contact te komen en onze naamsbekendheid te promoten. Ook laten we ons graag informeren over ontwikkelingen in de regio. Wij dragen de Maasvallei Expo een zeer warm hart toe en kijken uit naar de beurs", aldus salesmanager Aysun Mahubessy-Saruhan en hoofdredacteur Sofie Fest.


Maasvallei Expo

31 oktober, 1 november en 2 november 2017

Van 14.00-21.00 uur in de Evenementenhal Venray

Gratis entree en gratis parkeren

delen:
Algemene voorwaarden