Kasteel de Keverberg: inspirerende locatie

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2017

Inspirerende locatie

Kasteel De Keverberg is een perfect bereikbare eventlocatie geschikt voor uw relatiedag, vergadering, congres of personeelsbijeenkomst. Gelegen aan de Maas, op de grens van Noord- en Midden-Limburg en nabij de A2, A73 en A67.

Een inspirerende omgeving bovendien, door de bijzondere nieuwe architectuur gecombineerd met de middeleeuwse historie en de ligging middenin het pittoreske Kessel aan de Maas. Uw gasten raken hier absoluut geïnspireerd.

Mogelijkheden te over!

Met zes beschikbare ruimtes variërend van 8 tot 200 personen biedt De Keverberg volop mogelijkheden om uw event volledig op maat voor u te organiseren. De Kasteeltuin leent zich perfect voor een grootschaliger (outdoor) evenement, terwijl op het Maasterras kleinere ontvangsten en evenementen kunnen plaatsvinden. Het unieke uitzicht over het Maasdal krijgt u daarbij cadeau.

Vergaderen/trainen met iets extra's

Om een vergadering of training extra rendement op te laten leveren, kan het zeer waardevol zijn om een verfrissende activiteit toe te voegen aan de dag, aan het begin, na afloop of juist als break midden op de dag. Even op andere gedachten komen of werken aan de teambuilding. Dat kan bij Kasteel De Keverberg op diverse manieren. Onze partner BuitenZinnen organiseert leuke vergaderbreaks waarbij met diverse spelvormen gewerkt wordt aan teambuilding en samenwerking. Voor een langere break of ludieke afsluiting van de dag is Code Keverberg een goed idee. Dit is een interactieve tocht in en rondom het kasteel waarbij u in teams op zoek gaat naar vijf cijfers om vervolgens de code te kunnen kraken. Ook sportieve activiteiten zoals een klimwand of een clinic kleiduivenschieten in onze prachtige Kasteeltuin zijn mogelijk!

Informeer gerust naar de mogelijkheden of kom een keer langs voor een rondleiding door het modernste Kasteel van Nederland.

www.kasteeldekeverberg.nl

Fotografie: Dick Holthuis, Paul Jereskes
delen:
Algemene voorwaarden