BS Morgen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2013

BS Morgen klaar voor 2014…..U ook?

“Juist nu in deze tijd waarbij zaken doen niet vanzelfsprekend is, is

persoonlijk netwerken “hot” om te komen tot nieuwe business!

Maar dan moet je wel willen delen met elkaar!“, een statement van René Luijten, eigenaar en inspirator van BS Morgen.

Een korte terugblik

BS Morgen en de Adviesraad kijkt met haar leden terug op een succesvol en inspirerend jaar!

10x Business Matching, 6x Business Master en 4x een bedrijfsbezoek

stonden garant voor waardevolle contacten, kennisdeling en inspiratie!

Men heeft elkaar geholpen door te delen: Ruim 250 aanbevelingen en

adviezen zijn er gegeven en er zijn meer dan 150 afspraken gemaakt.

Niet voor niets is BS Morgen door haar leden beoordeeld met een 8. Naast de reguliere bijeenkomsten organiseerde BS Morgen samen met business partner Ondernemers Vakdagen Venray, het netwerk event Meet&Match en het congres “Succes door innovatie”.

Daarnaast profileerden een aantal leden van BS Morgen zich gezamenlijk op het BS Morgen Netwerkplein. Ook voor 2014 gaat BS Morgen weer het partnership aan met Ondernemers Vakdagen.

René Luijten van BS Morgen wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig en succesvol netwerkjaar toe! Het jaar van “groei” door samen te delen!

Bekijk www.bsmorgen.nl voor agenda 2014, reportages en filmpje.

BS Morgen

Bedrijfsbezoek Vistaprint:

“Hoe efficiËnt wil je het hebben?”

Het laatste bedrijfsbezoek bij Vistaprint op 12 december was een prikkelende en interactieve presentatie van directeur Dries Eefting over zijn passie voor het vak, zijn persoonlijke drijfveren en het succes van Vistaprint door “processwise thinking!” Om met zijn vraag te beginnen: “ Wat is het belangrijkste voor een bedrijf? Geld! Als je dit niet hebt kun je ook niet investeren en groeien!”

Dit bracht de nodige discussie op gang met het thema “lean six sigma, oftewel verbeteren kan altijd en overal“ als uitgangspunt. Na de presentatie volgde een interessante rondleiding over de logistieke processen, iedereen met veiligheid schoenen en bril.... een mooi plaatje! Dries: “Om elke dag succesvol te zijn, moet je kritisch blijven, processen bewaken en veranderen om weer te verbeteren”

Deze woorden sloten haarfijn aan bij BS Morgen! René Luijten van BS Morgen overhandigde aan Dries Eefting het boek “De ontknoping” van de Belgische inspirator Ludo Daems. Met andere woorden, denken in oplossingen in plaats van problemen, op weg naar verandering om succesvoller te worden. Afsluitend was er nog tot in de late uurtjes een gezellige borrel in het Parkhotel Horst.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by