Terugblik BOB-borrel Holland Casino Venlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2013

Wilt u meer weten over BOB of lid worden? Neem dan contact op met BOB-organisator Danny Toonen, 024-3503240/06-54913037/danny@vanmunstermedia.nl of kijk op www.noordlimburgbusiness.nl/bob.

BOB Noord-Limburg Business in 2014

Mede dankzij het enthousiasme van de ondernemers in Noord-Limburg is gebleken dat het concept BOB Noord-Limburg Business goed aanslaat in de regio Noord-Limburg. Om die reden zullen er in 2014 zeven bijeenkomsten verspreid over het jaar plaatsvinden.

Terugblik BOB-borrel 16 december 2013

Geslaagde Eindejaars BOB in Theater de Maaspoort

Na reeds vier succesvolle BOB-borrels was het op 16 december tijd voor de laatste BOB-borrel van 2013. Theater de Maaspoort liet zich van zijn beste kant zien en verraste de gasten met een rondleiding en een culinair buffet.

Na de ontvangst in de foyer van de Frans Boermanszaal opende BOB-organisator Danny Toonen de avond met een welkomstwoord. Ondertussen kregen de gasten een amuse van Ria Joosten Catering & evenementen aangereikt in de vorm van een bospaddenstoelensoepje, waarna zij werden uitgenodigd voor een rondleiding door het theater. Bij terugkomst werd Peter Vossen van Vossen Chocoladenwerken uit Someren persoonlijk bedankt voor het vervaardigen van de eindejaarsgroet van Noord-Limburg Business, waarvoor hij een chocolade miniatuurmagazine had vervaardigd.

Uiteraard vonden de gasten dit en meer terug in de rijkgevulde goodybag die aan het einde van de avond werd uitgereikt.

Alvorens aan het overheerlijke buffet mocht worden begonnen, werden de deelnemers door middel van corresponderende nummers willekeurig aan elkaar gekoppeld. De opdracht was om te vertellen en te onthouden waar elkaars culinaire voorkeuren naar uitgingen, om vervolgens voor de gesprekspartner een bordje op te scheppen. Dit zorgde voor een goede manier van kennismaken zonder meteen op elkaars business over te gaan. De rest van de avond kreeg men uitgebreid de gelegenheid om alle aanwezigen te leren kennen, waarna iedereen tevreden, met goodybag, huiswaarts keerde.

Deze BOB-borrel wordt mede mogelijk gemaakt door:

Theater de Maaspoort

Noord-Limburg Business

Van Munster Media

Bent u niet bij deze BOB geweest, maar wel benieuwd?

Kijk op www.noordlimburgbusiness.nl/videos voor een impressie van deze avond.

Danny Toonen hoopt het succes van de borrels in 2013 in 2014 ruimschoots te kunnen evenaren. “Ik heet iedere ondernemer in de regio Noord-Limburg van harte welkom om gratis en vrijblijvend een BOB-borrel te komen bezoeken. Want het succes dat we tot nu toe voor de aanwezige ondernemers hebben weten te realiseren, is natuurlijk aan alle bedrijven in Noord-Limburg gegund!”

Oproep:

Heeft u als ondernemer een sfeervolle locatie die als decor voor een BOB-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in Noord-Limburg beslist van zouden moeten weten? BOB-organisator Danny Toonen is voor de BOB-borrels in 2014 nog op zoek naar enkele locaties en sprekers. Neem contact op met BOB-organisator Danny Toonen (024-3503240/06-54913037/danny@vanmunstermedia.nl voor de mogelijkheden.

bobborrel

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by