ProfCore: De beste business partner

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2014

ProfCore is specialist in het managen van mensen, middelen en processen voor bedrijven in de industrie en logistiek. ProfCore wil niet alleen de beste business partner zijn, maar zeker ook de beste werkgever omdat de medewerkers het verschil maken en een topprestatie leveren als ze goed en optimaal worden gefaciliteerd. Daarnaast zijn ze bereid te investeren in hun eigen kennis en in de organisatie van de opdrachtgevers. Dat is wat het bedrijf bedoelt met 'People to accelerate your business'.

ProfCore voert productieprocessen en logistieke processen uit, waarbij de uitvoering optimaal is afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. Kwaliteit, efficiencyverbetering, structurele risicospreiding, langdurig commitment en partnership zijn daarbij kernwoorden. De kracht van ProfCore schuilt in twee zaken: het unieke business-model en de medewerkers. Zij zijn op de hoogte van de werkzaamheden en omstandigheden en als geen ander gewend om verwachtingen waar te maken. In combinatie met ons unieke dienstverleningsconcept stelt het de organisatie in staat om concrete toegevoegde waarde te leveren.

Efficiënter en effectiever proces

Met ProfCore kiest men voor een structurele en duurzame oplossing die in de meeste gevallen resulteert in lagere kosten, een hogere output en minder risico. De kernactiviteit is het uitvoeren en optimaliseren van bedrijfsprocessen die niet tot de core-activiteit van de klant behoren. Als een opdrachtgever belt met de vraag of er 25 krachten kunnen worden, stelt de organisatie eerst de vraag of het proces wellicht slimmer en efficiënter kan worden ingericht. Meedenken, pro-actief handelen en langetermijn- partnerschappen, dat kenmerkt ProfCore.

www.profcore.nl

 

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by