Vooruitblik BOB 2014

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2014

Wilt u meer weten over BOB of lid worden? Neem dan contact op met BOB-organisator Danny Toonen, 024-3503240/06-54913037/danny@vanmunstermedia.nl of kijk op www.noordlimburgbusiness.nl/bob.

BOB Noord-Limburg Business in 2014

Mede dankzij het enthousiasme van de ondernemers in Noord-Limburg is gebleken dat het concept BOB Noord-Limburg Business goed aanslaat in de regio Noord-Limburg. Om die reden zullen er in 2014 zeven bijeenkomsten verspreid over het jaar plaatsvinden.

Vooruitblik BOB 2014

Sneak preview

Van der Valk Hotel Venlo heeft de afgelopen tijd de vergaderruimtes onder handen genomen. Reden des te meer om de eerste BOB van 2014 op 25 maart eens te combineren met een sneak preview! Bent u ook benieuwd en wilt u graag deelnemen? Mail dan uw gegevens naar Danny Toonen danny@vanmunstermedia.nl. Wilt u met een collega of bevriende ondernemer komen? Ook uw gast is welkom, mits van tevoren aangemeld.

Unieke BOB-golfdag

Het concept BOB is pas in het najaar van 2013 uitgerold, maar BOB-organisator Danny Toonen mag nu al terecht spreken van een succesvol

concept. In 2014 zal er met een heuse golfdag zelfs nog een extra schepje bovenop worden gedaan.

Dat golf in Nederland inmiddels volkssport nummer 2 is geworden, is voor Danny Toonen reden genoeg om er een BOB-bijeenkomst aan te besteden. “Bovendien is de golfbaan voor veel ondernemers naast een moment van ontspanning ook een ideale manier om te netwerken. Niet voor niets wordt er op de diverse golfbanen in de regio veel zaken gedaan. Kortom, het is hoog tijd dat ook netwerkorganisatie BOB zich op het golfgebeuren stort en een leuk golfevenement gaat organiseren.”

Op donderdag 5 juni vormt golfbaan de Berckt te Baarlo het decor voor het BOB-golftoernooi. “Om alle deelnemers een eerlijke kans te geven, zullen zij worden opgedeeld in een groep met en een groep zonder GVB. Na een korte golfclinic gaan de deelnemers het binnen hun eigen groep tegen elkaar opnemen. De twee winnaars uit beide groepen worden beloond met een prachtige prijs.” Maar het blijft niet bij dit ene toernooi. “De vijf beste spelers met GVB en de vijf beste spelers

zonder GVB die op 5 juni uit de bus komen, gaan na de zomerperiode spelen tegen de vijf beste GVB- en vijf beste niet-GVB bezitters uit de BOB-regio’s Oost-Gelderland, Gelderse Vallei en Rivierenland. De twee golfers die uit deze twee groepen van elk 20 deelnemers als winnaars van de baan af komen, krijgen de titel BOB-golfer van het jaar. Ook deze finale vindt plaats op golfclub de Berckt.” Danny is inmiddels al druk bezig met het organiseren van het golftoernooi. “En mocht het een groot succes blijken, dan wordt dit een jaarlijks terugkerend evenement!”, aldus de enthousiaste BOB-organisator.

Het BOB-golftoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Golfclub de Berckt

Noord-Limburg Business

Van Munster Media

Wilt u meer weten over BOB of lid worden? Neem dan contact op met BOB-organisator Danny Toonen (024-3503240/06-54913037/danny@vanmunstermedia.nl of kijk op www.noordlimburgbusiness.nl/bob.

Bent u benieuwd naar het concept BOB? Kijk op www.noordlimburgbusiness.nl/videos voor een impressie van de bijeenkomsten.

bobborrel

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by