Evenementenhal: vakbeurs voor de beautyprofessional

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

Vakbeurs voor de beautyprofessional

Op 14, 15 en 16 oktober staat Evenementenhal Venray weer in het teken van beauty tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging. Tijdens dé inkoopbeurs voor Zuid-Nederland zijn er voor iedere beautyprofessional gratis workshops, demo's en trainingen bij te wonen. Kortom, als beautyprofessional wil je deze vakbeurs niet missen!

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is een complete beurs voor schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs, nagelstylisten en pedicures. In een gastvrije ambiance ontmoeten beautyprofessionals gerenommeerde fabrikanten en leveranciers elkaar. Tijd en aandacht voor de bezoeker zijn het uitgangspunt. Drie dagen lang staat een veelzijdig aanbod van exposanten klaar om bezoekers te informeren over de (nieuwste) producten en oplossingen, de laatste trends en noviteiten.

Diversiteit & beleving

Net als in 2016 is er deze editie voor iedere branche een ruim aanbod op de beursvloer. Bezoekers uit de vijf beautybranches kunnen terecht voor het inkopen van alle denkbare werkmaterialen. "In 2016 was er voor iedere branche een eigen programma wat door bezoekers zeer enthousiast werd ontvangen. Er waren presentaties en demonstraties waardoor er veel beleving was op de beursvloer", vertelt Giny Hurink namens de beursorganisatie. "Ook deze editie zal er weer volop beleving zijn. Voor iedere beautyprofessional zijn er gratis workshops, demo's, lezingen, presentaties of trainingen te volgen. Wij bieden kennis & inspiratie voor iedere professional", aldus Hurink.

Gratis bezoeken?

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray vindt plaats op 14, 15 en 16 oktober in Evenementenhal Venray. De beursvloer is tijdens beursdagen geopend van 10.00 - 17.00 uur. Meer informatie: vakbeursuiterlijkeverzorging.nl

Twee gratis e-tickets kunt u aanvragen met de registratiecode 8170002234 op www.evenementenhal.nl/uv-ve.

delen:
Algemene voorwaarden