Wiertz: Wij kijken verder dan een goed cv

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

"Wij kijken verder dan een goed cv"

Iedere organisatie wil haar vacatures invullen met de beste kandidaat. Ook die ene lastige vacature. Laat dit nu juist de kracht van ZUID recruiters zijn! ZUID recruiters bemiddelt dagelijks hbo- en wo-talenten naar een vaste of tijdelijke baan of op projectbasis binnen de regio. Ze richt zich daarnaast op bedrijven die op zoek zijn naar hét talent om een vacature in te vullen. Roel Zuijlen, recruiter van ZUID recruiters, licht toe: "We streven een match op twee fronten na: we zoeken, screenen, benaderen, volgen, boeien en binden talenten én zorgen dat kandidaten vervolgens op de juiste plek terechtkomen. Oftewel: ZUID recruiters gaat verder daar waar anderen stoppen, wij zetten de puntjes op de i!"

Roel Zuijlen (links, recruiter ZUID recruiters) in gesprek met Michael Hendriks (Commercieel Manager ZUID recruiters)

Zoektocht naar talent

ZUID recruiters is geen uitzendbureau, geen wervings- en selectiebureau, en ook geen detacheringsbureau. Wat dan wel? Zuijlen: "Een talentmatcher. Elke vorm waarin bedrijven talent willen binden is mogelijk bij ZUID recruiters, maar de zoektocht naar talent staat bij ons centraal. Dit doen we al twintig jaar met succes voor banen binnen de sectoren Finance, Engineering, IT, Medische zorg, Supply Chain en HRM." De werving en selectie vindt plaats door enerzijds de inzet van netwerk search, file search, online talent search en anderzijds door actieve werving via diverse social mediakanalen, haar website en door gebruik te maken van verschillende job boards. In haar werkwijze hanteert ZUID recruiters altijd een vast stappenmodel. Om de voortgang van haar dienstverlening goed te kunnen monitoren, meet ze haar inspanningen en resultaten en evalueert ze deze continu met haar opdrachtgevers.

De voordelen om te werken met ZUID recruiters

-Garantie voor kwaliteit en zekerheid.

-Twintig jaar kennis van de Limburgse arbeidsmarkt.

-Met de Wiertz Talent Tool altijd een perfecte match met de vacature.

-Geloven in talent en tijd nemen voor persoonlijke aandacht.

Member of Wiertz Company

ZUID recruiters maakt onderdeel uit van Wiertz Company, een krachtig Euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Met haar verschillende labels en diensten biedt Wiertz Company maatwerkoplossingen en een dienstverlening aan voor professionals, flexkrachten en werkgevers in Limburg.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de dienstverlening van ZUID recruiters en vooral de voordelen die de diensten kunnen bieden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op via 045 563 98 00 / 077 820 03 89 of mail via info@zuidrecruiters.nl. De recruiters geven u graag meer tekst en uitleg.

 

MAAK KENNIS MET: INGRID BROUNS

Per 1 september jl. kent ZUID recruiters met Ingrid Brouns een nieuwe aanvulling in het team. Zij wordt collega van Roel Zuijlen en hét vaste aanspreekpunt in Noord-Limburg. Ingrid Brouns heeft ruime ervaring in het matchen van hoger opgeleiden voor allerlei soorten vacatures binnen verschillende branches en sectoren. "Ik wil de Noord-Limburgse markt zo goed als mogelijk bedienen en de hoge ambities van ZUID recruiters waarmaken. We onderscheiden ons door onze heldere communicatie, het persoonlijke contact, de hoge snelheid van handelen en een gedegen kennis van de (regionale) arbeidsmarkt. Pas wanneer mijn opdrachtgever tevreden is over zijn nieuwe collega en mijn kandidaat volledig tot zijn recht komt in zijn nieuwe rol, is mijn missie geslaagd en ben ik tevreden met het resultaat." www.zuidrecruiters.nl

delen:
Algemene voorwaarden