Ontspannen vergaderen op Landgoed de Barendonk

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

Ontspannen vergaderen op Landgoed de Barendonk

Toen Jan en Liesbeth Hermanussen-Thijssen besloten om aan Landgoed De Barendonk een recreatieve bestemming te geven, werd ook de aandacht van het bedrijfsleven getrokken. "Hier kun je in een groene, rustige omgeving tot nieuwe inspiratie en ideeën komen", als Liesbeth.



Landgoed de Barendonk in het Brabantse Beers is al 175 jaar in het bezit van de familie van Liesbeth Hermanussen-Thijssen. Hoewel er nog steeds melkvee in open loopstallen wordt gehouden, zijn er tegenwoordig ook diverse luxe verblijven te vinden die van alle gemakken zijn voorzien. "De meeste bedrijven die afreizen naar ons landgoed, zijn op zoek naar een mooie locatie in de natuur waar ze in alle rust kunnen vergaderen. Want wanneer je in een andere omgeving samenkomt, bereik je vaak meer. De Appelloods en Domainezaal zijn bijzonder geschikt voor een- of tweedaagse trainingen, strategisch overleg, 'even de pas op de plaats'. Tussendoor wandel je zo de natuur in waar je een weids uitzicht hebt over de landerijen. In de Vlaamsche Schuur, het Koetshuis en het Grote Huis bevinden zich in totaal zeventien slaapkamers. Alle drie de verblijven zijn comfortabel en huiselijk ingericht met goed ingerichte keukens en woonkamers."



Het landgoed en de omgeving lenen zich uitstekend  voor een wandeling, diverse teambuildingsactiviteiten, een kookworkshop of rondleiding door het bedrijf. "Ontbijt, lunch en diner worden volledig door ons verzorgd; veel gerechten zijn huisgemaakt met behulp van streek-eigen producten. We horen van veel zakelijke gasten dat ze met name de rustige, mooie omgeving en de goede service waarderen. We zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt gedurende hun verblijf, zodat niets een geslaagde bijeenkomst in de weg staat."

www.barendonk.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by