Column Voor de Zaak: de tweede helft, wij zijn er klaar voor!

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

Terugkijken

Op vakantie, 's avonds op het terras of voor de tent, is er meer dan tijdens de drukke dagelijkse werkzaamheden tijd om stil te staan bij de eerste helft van het jaar en plannen te maken voor de tweede helft. Gek genoeg bestaat die tweede helft slechts uit de maanden september tot december. In die korte tijd geeft iedereen nog even gas bij voor de sprint naar het einde van het jaar. Als wij terugkijken naar onze eerste helft, zien wij op het zakelijk vlak een succesvolle start van ons eigen advocatenkantoor. In ons persoonlijk leven mochten wij ons ieder verheugen op gezinsuitbreiding. Ik mocht samen met mijn man de trotse ouders worden van Froukje en Rob en zijn partner werden de trotse ouders van Jim.Een eigen koers

De oprichting van ons eigen advocatenkantoor bood ons de mogelijkheid een volledig eigen koers te varen. Die koers begint bij de bewuste keuze onze dienstverlening vooral te richten op de ondernemer. Zelf ook ondernemer, weten wij als geen ander welke uitdagingen er zijn voor uw Zaak. Niet voor niets hebben wij ons kantoor 'Voor de Zaak' genoemd. Het staat niet alleen voor de juridische zaak maar verwijst daarnaast ook naar de onderneming van de ondernemer. Wij staan voor beide. Wij kunnen u adviseren op de rechtsgebieden waar u als ondernemer mee te maken krijgt met sterke specialisatie in contractenrecht, (van bedrijfsovername tot aandeelhoudersovereenkomst) en in arbeidsrecht (van het individuele ontslagdossier tot reorganisatie en overleg met de ondernemingsraad). Daarnaast bestaat de eigen koers uit de wijze waarop wij adviseren. Duidelijk en zonder poespas. Een echt waarde-toevoegend advies. Altijd opzoek naar de beste oplossing voor uw onderneming. Is het in dat licht nodig om te procederen dan schuwen wij dat niet. Voor veel van onze cliënten fungeren wij als vaste sparringpartner voor al hun juridische zaken en soms zelfs daarbuiten.

Vooruitkijken

Turend naar het mooie uitzicht vanuit onze vakantiebestemming kijken wij ook vooruit naar de tweede helft van het jaar. Wat ons betreft wordt het een mooie helft. We zijn drukdoende met de zoektocht naar uitbreiding van kantoor. Ons ideale beeld is dat wij, om u nog beter van dienst te kunnen zijn, in de komende jaren groeien naar een kantoor met zes tot acht advocaten. De eerste stappen daartoe zullen wij in de komende maanden zetten. Het ontwikkelen van nieuwe (juridische) producten is een ander speerpunt voor de komende periode. Op dit moment werken wij hard aan het vormgeven van een aantal samenwerkingen. Krachten bundelen om zo producten te ontwikkelen die u volledig kunnen ontzorgen. Daarnaast denken wij graag pro-actief met u mee. Wij zijn ervan overtuigd dat een groot aantal juridische problemen te voorkomen zijn, door goede contracten en door het tijdig nemen van de juiste maatregelen. Het al oude en ook veel gebruikte spreekwoord is niet voor niets: "beter voorkomen dan genezen". Om onze pro-actieve houding kracht bij te zetten komen wij in oktober met een speciaal product voor de ondernemer die gelooft in dat al oude spreekwoord. Wij hebben er zin in, die tweede helft. U ook?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via marivonne@voordezaak.nl, rob@voordezaak.nl of 077-2068000.

delen:
Algemene voorwaarden