Netwerken tijdens Business Ontmoet Business

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

Netwerken tijdens BOB

Sinds 2013 heeft het team van Business Ontmoet Business de nodige netwerkbijeenkomsten georganiseerd. De insteek en de locatie zijn steeds verschillend, de informele netwerksfeer is een vast ingrediënt.
 


Dit jaar zijn leden van Business Ontmoet Business en andere geïnteresseerden onder andere te gast geweest bij La Oya Dagbesteding, het kennisevent CONNECTED en bij Van der Valk Hotel Venlo. Elke bijeenkomst had een unieke spreker en gaf de aanwezigen de nodig kennis en ervaring mee. Het inspirerende verhaal van Pauline Volkert van La Oya gaf aan dat beperkingen kunnen worden omgezet in mooie initiatieven en kansen. Tijdens de sessie van Rens Tanis tijdens CONNECTED leerden de aanwezigen hoe zij op een ludieke manier hun netwerk uit kunnen breiden zonder de standaard vragen en antwoorden op tafel te gooien. De sessie 'Ongewoon Goed Vergaderen' van Rob de Haas bij Van der Valk gaf tips hoe je frustratie rondom lange, niet effectieve vergaderingen kunt beperken.Het najaar van 2017 staat bij Business Ontmoet Business in het teken van netwerken op grotere schaal. De BOB-speeddatesessie tijdens Bedrijvig Beurs op 13 september gaf de deelnemers de kans om eerst elkaar te leren kennen, waarna zij gedurende de rest van de avond de beurs in Ebben Inspyrium konden bezoeken. Business Ontmoet Business is dit jaar ook aanwezig tijdens de Maasvallei Expo (voorheen Ondernemers Vakdagen) in Evenementenhal Venray. Deze beurs vindt plaats op 31 oktober, 1 november en 2 november 2017. Na afloop van de kennissessie zijn de deelnemers vrij om over de beurs te lopen en hun netwerk te vergroten. De laatste bijeenkomst van dit jaar vindt plaats in december. Details hierover worden nog bekend gemaakt.

Bent u benieuwd naar onze Business Ontmoet Business bijeenkomsten? U bent meer dan welkom om eenmalig vrijblijvend aan te sluiten.

Kijk voor meer informatie op: bob.noordlimburgbusiness.nl.

 

BUSINESS ONTMOET BUSINESS-BIJEENKOMST HOSTEN?

Of heeft u een mooie locatie die u graag aan onze leden wilt laten zien? Ook tips voor interessante presentaties zijn van harte welkom! Neem contact op met Aysun Mahubessy-Saruhan (aysun@vanmunstermedia.nl) of Sofie Fest (sofie@vanmunstermedia.nl).

SAVE THE DATE: DONDERDAG 2 NOVEMBER

De eerstvolgende Business Ontmoet Business bijeenkomst plaats tijdens de driedaage Maasvallei Expo in Evenementenhal Venray.

Meer informatie en aanmelden via bob.noordlimurgbusiness.nl.

delen:
Algemene voorwaarden