Janssen Kerres: uw mobiliteitspartner voor de zakelijke markt

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017


Uw mobiliteitspartner voor de zakelijke markt


Ondernemen staat voor beslissingen nemen. Eén daarvan is de manier waarop u uw wagenpark invult. Kopen of leasen? Of wordt deze behoefte uitbesteed? Misschien heeft u incidenteel een extra auto nodig?

De keuzes die u, als ondernemer, maakt hebben invloed op uw bedrijfsresultaat. Om u te helpen met het maken van de juiste keuzes kunt u terugvallen op de zekerheid van een businesspartner met jarenlange ervaring: Janssen Kerres, uw mobiliteitspartner. Hét aanspreekpunt voor de zakelijke markt, dat zijn de accountmanagers van Janssen Kerres. Wij staan voor u klaar!

Voor al uw mobiliteitsvraagstukken

Speciaal voor ondernemers is er ons Fleetsales-team. De ervaren accountmanagers van Janssen Kerres zijn geheel opgeleid voor de zakelijke markt. Zij zorgen voor maatwerk voor alle mobiliteitsvraagstukken, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Ook op het gebied van op- en ombouw van personen- of bedrijfswagens zijn klanten bij Janssen Kerres aan het juiste adres. Of het nu gaat om fleetsales, after sales, leasing, fiscale voordelen of begeleiding bij uw beleid inzake duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij helpen u graag op weg.

De perfecte mobiliteitspartner, Janssen Kerres

Als u uw wagenparkbeheer bij Janssen Kerres onderbrengt, hoeft u zich nergens meer druk om te maken. Wij bieden u zorgeloze mobiliteit die te allen tijde voldoet aan uw mobiliteitsbehoefte, met voor elke wens de perfecte oplossing. Waarom kiezen voor Janssen Kerres? Uw voordelen:

-Eén aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsvragen en -behoeften

-Groot en gevarieerd product- en dienstenaanbod

-Zeer ruim aanbod personen- en bedrijfswagens en elektrische modellen

-Maatwerkoplossingen voor alle mobiliteitsvraagstukken

-Betrouwbare partner in zorgeloze mobiliteit

-Ontzorgen op sales- en aftersalesgebied

-Vervangend vervoer op maat

-Haal- en brengservice

-Diverse sales- en servicelocaties van Zuid- en Noord-Limburg t/m Oost-Brabant

-Gespecialiseerd in onderhoud van bedrijfwagens

-Schadeherstel

-Expertise en vaardigheden van de Janssen Kerres Accountmanagers

-One-stop-shopping concept met focus op lokale markt

-Wagenparkbeheer

-Janssen Kerres Lease

Janssen Kerres Lease, uw leasemaatschappij

Janssen Kerres Lease is uw leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsvraagstukken. Wij bieden diverse mogelijkheden aan leasevormen voor zowel de zakelijke als de particuliere klant, een groot en gevarieerd product- en dienstenaanbod en wij zorgen voor maatwerk. Bij Janssen Kerres Lease heeft u de vrijheid van keuze uit alle automerken en u krijgt een transparant en eerlijk advies. U kunt bij ons terecht voor zaken zoals verzekeringen, onderhoud, reparatie en vervangend vervoer zodat u altijd zorgeloos kunt rijden. Kortom, wij helpen u graag op weg met Janssen Kerres Lease.

Leasevormen Janssen Kerres

Janssen Kerres informeert ondernemers, wagenparkbeheerders of u persoonlijk graag over de leasemogelijkheden. Wij kijken samen met u welke leasevorm het meest geschikt is. Nieuwe of gebruikte auto's, leasen voor korte of lange termijn; bij Janssen Kerres Lease zorgen wij voor uw mobiliteit. Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle leasemogelijkheden:

-Full operational lease

-Private Lease

-Short Lease

-Occasion Lease

Meer informatie

De accountmanagers van Janssen Kerres kunnen een volledige wagenparkscan voor u uitvoeren, u adviseren en alle informatie verstrekken over leasen, wagenparkbeheer en kostenbesparing. Wilt u graag meer informatie of kennismaken met ons? Neem dan contact op! Uiteraard bezoeken wij u graag op locatie.

Accountmanagers Janssen Kerres:

-Richard Kunne - 06-221 21 433

-Feiko Koorn - 06-109 57 587

-Michel Penders - 06-267 18 875

Website: www.janssenkerres.nl
Backoffice: 085 - 021 55 01
E-mail: fleetsales@janssenkerres.nl

delen:
Algemene voorwaarden