LIVA Luxury Fair: waardering voor het harde werk

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

Shoppen, luxe en glamour tijdens de LIVA Luxury Fair

Wat doe je als je twee jaar na het opzetten van je stichting merkt dat je goede doel steeds meer wordt opgepakt? Dan organiseer je een feest om je sponsoren te bedanken, dacht Imke Emons van stichting LIVA. Maar liefst 249 mensen kwamen op de eerste editie van de LIVA Luxury Fair af.



De LIVA Luxury Fair op donderdag 31 augustus stond in het teken van stichting LIVA. Deze organisatie zet zich in voor gezinnen in Nederland met gezondheidsproblemen in de zwangerschap, of gezinnen waarvan het kind een chronische, terminale, levensbedreigende ziekte of een handicap heeft. De LIVA Luxury Fair was hét moment om de donateurs en sponsoren te bedanken voor hun inzet en bedrijven en organisaties op een feestelijke manier kennis te laten maken met stichting LIVA.

De avond bij Beachclub Degreez in Panheel stond in het teken van shoppen, luxe en glamour. Bezoekers konden onder andere de marktkramen van de sponsoren en stichting LIVA bekijken en genieten van de draaisessie van DJ Stuiter. Mode-ontwerpster Tessa Koops toonde tijdens een modeshow haar nieuwe collectie die werd getoond door de modellen van Cachet models international. Deze show werd begeleid door DJ Melissa Sneekes. Naast geïnteresseerden uit de regio waren er ook gezinnen aanwezig die in de afgelopen jaren zijn geholpen door de stichting. Aan het einde van de avond stond het bezoekersaantal op 249.



Imke Emons, oprichter en voorzitter van stichting LIVA is ontzettend trots op de eerste editie van de LIVA Luxury Fair. "Als je dan te horen krijgt dat er 249 mensen zijn geweest, dan voelt dat echt als een enorme waardering. Het evenement bracht het nodige regelwerk met zich mee, maar dat was het allemaal waard. Het was een bijzondere avond, emotioneel maar werkelijk fantastisch. Een avond met een lach en een traan, met bloed, zweet en nog meer tranen." Naast een geslaagde avond heeft het evenement ook de nodige donaties opgeleverd. "De donaties via overboeking stroomden de dag na de Fair nog binnen. Met trots mogen we zeggen dat we bijna ?1.500,- hebben opgehaald. Dat bedrag zal volledig ten goede komen aan de gezinnen die we met stichting LIVA helpen. Volgend jaar komt er een tweede editie, en deze wordt nog grootser!"

Meer informatie: www.stichtingliva.nl www.facebook.com/stichtingliva




DE LIVA LUXURY FAIR WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Beachclub Degreez

Van Munster Media Groep

DJ Stuiter

DJ Melissa Sneekes

Disco Limburg

JP/PA Geluid en licht

Bbkidsshop

Bohemian chique

Lentezoet

Mooren evenementen

Health & beauty

Spawellness Lomm

Tesla

Zusjes

Feel Good Expert

Sennza beauty

Tessa Koops

Tante Pollewop

Cachet models international

Isabella hair & make-up artist

Farouk systems USA

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by