Maasvallei Expo: volop mediapartners en exposanten

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

Volop mediapartners en exposanten

Sinds Maasvallei Netwerk de organisatie van de Maasvallei Expo (voorheen Ondernemers Vakdagen Venray) heeft overgenomen, heeft deze netwerkclub bepaald niet stilgezeten. Verschillende mediapartners en exposanten hebben zich gemeld voor de beurs.

Diverse bedrijven en organisaties hebben zich al aangemeld voor de Maasvallei Expo. Daar zitten een aantal Venrayse bedrijven bij die erg blij zijn met het feit dat de Maasvallei Expo in Venray een centrale rol speelt. DTP Brandbeveiliging heeft zich als eerste aangemeld. Deze specialist op het gebied van advies, verkoop en onderhoud van brandblusmiddelen en noodverlichting behoort net als Qwezz Cloud, een van de eerste lokale spelers op de markt voor clouddiensten, tot de groep bedrijven die vanaf het begin op de beurs hebben gestaan. Hetzelfde geldt voor Van Heijster relatiegeschenken die zichzelf met een compleet nieuwe huisstijl op de beurs zal presenteren.

Ook het online communicatieplatform MijnVenray.nl en Volvo Rutten met vestigingen in Boxmeer en Venlo zijn van de partij. Gediplomeerd sportmasseur Karin Starkenburg zal namens YourVitalBody uit Boxmeer gedurende de beurs massages geven aan bezoekers, deelnemers en exposanten om bijvoorbeeld vermoeide benen door het lange staan te verhelpen. Bijkomend voordeel is dat deze massages door de kleding heen wordt verricht. Ook Eye Watch Security Group is van de partij. Met dit bedrijf is beursorganisator Michel Hovenkamp een speciale samenwerking aangegaan. De komende drie jaar zal het bedrijf de volledige beveiliging en een deel van de hospitaliteit verzorgen. Daarnaast investeert het Venrayse bedrijf mee door zo'n 36 vierkante meter vloeroppervlakte af te nemen tijdens de Expo.Een aantal van de standhouders van de Maasvallei Expo bieden gedurende de beurs netwerkbijeenkomsten. Zo organiseert BS Morgen op haar eigen stand drie dagen lang diverse Meet & Match speeddatesessies. Ook BitterBallenBorrel® Land van Cuijk is tijdens de beurs aanwezig. Elke beursdag vindt er om 19.00 een netwerksessie plaats op het Horecaplein.

Noord-Limburg Business zal op donderdag 2 november een Business Ontmoet Business-bijeenkomst houden waarbij alle exposanten, deelnemers en bezoekers na aanmelding vooraf van harte welkom zijn. Daarnaast kunnen bedrijven gedurende de beurs presentaties houden voor 50 tot 100 personen in de theatertenten achterin de expohal. Ook worden er diverse regionale kennis- en informatieprogramma's en workshops georganiseerd.

Om zoveel mogelijk exposure te verkrijgen voor de beurs is Hovenkamp met verschillende mediapartners in zee gegaan. De komende tijd zullen WijLimburg, Ondernemersbelang, Van den Munckhof, Limburg Zaken en Noord-Limburg Business regelmatig updates publiceren over de Maasvallei Expo.

Kijk voor meer informatie over de beurs en de mogelijkheden op www.maasvallei.net.

 

MAASVALLEI EXPO

31 oktober, 1 november en 2 november 2017

Van 14.00-21.00 uur in de Evenementenhal Venray

Gratis entree en gratis parkeren.

Verwachte aantal bezoekers: 5.000

delen:
Algemene voorwaarden