De stijl van: Suzanne Theeuwen, TopProfile

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

De stijl van Suzanne Theeuwen, TopProfile

In de rubriek 'De stijl van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg bij modezaak Jansen-Noy gekleed door styliste Marie-José Korsten. Ditmaal is Suzanne Theeuwen van TopProfile Executive Search aan de beurt.



Fotografie Laurens Eggen

Suzanne Theeuwen is in het dagelijks leven consultant bij TopProfile in Venray (recruitmentspecialist voor professionele bemiddeling van management- en directiefuncties). "Ik hecht veel waarde aan een mooie outfit, zowel zakelijk als privé. Mijn stijl is met name klassiek vrouwelijk met een eigen touch. Binnen mijn huidige baan draag ik jurken en broekpakken. Qua kleur kies ik als basis vaak donkerblauw of zwart gecombineerd met mooie tops en accessoires met wat meer kleur. Aan Marie-José heb ik gevraagd welke kleuren ik aan mijn garderobe toe zou kunnen voegen. Ik blijk een wintertype te zijn, wat betekent dat diepe kleuren mij goed staan. Met mijn voorkeur voor donkerblauw en zwart zit ik dus al goed, maar ik zou ook graag kleuren zoals donkergroen en donkerpaars willen dragen. Ook donkerbruin bleek een prima kleur voor me te zijn. Verder ben ik heel benieuwd of Marie-José leuke combinaties voor me kan bedenken die ik zowel zakelijk als privé kan combineren. Ik bezoek in mijn vrije tijd bijvoorbeeld graag festivals en voetbalwedstrijden en dan zijn spijkerbroeken, sneakers en hoedjes favoriet."

De eerste outfit die Marie-José heeft geselecteerd, bestaat uit een donkerblauw pak met een legerprint en een donkerblauwe singlet. Daaronder donkerblauwe pumps voorzien van een sterrenmotief. Om het af te maken zoekt de styliste er een grote ketting met blauwtinten en een grijs-beige tas bij. "Dit is echt iets voor Suzanne. Ze draagt vaak een donkerblauw pak, maar deze outfit is net even anders vanwege de subtiele print van het pak en de schoenen en de speling van de kleuren." Suzanne: "Ik draag vaker prints. De legerprint in het jasje vind ik erg leuk en toch ook smaakvol omdat de print que kleur subtiel is. Deze outfit is klassiek, maar ook fris en stoer, echt iets wat bij me past en wat ik ook zou dragen."



Het thema kleur wordt doorgezet in de tweede look, waarbij de kleur rood domineert. Marie-José combineert een rode jurk met korte mouwen met een ruimvallende jas met een kruispatroon in verschillende kleuren, waaronder rood. Deze kleur komt ook terug in de blokhak van de zwarte pump. De donkergroene hoed heeft een lichtgroen kurken bandje en matcht met de groene kurken tas. Suzanne: "Ik vind de jurk prachtig, vooral de kleur en de pasvorm. De hoed past erg goed bij deze outfit en maakt het echt af."



Marie-José heeft nog een derde look samengesteld die Suzanne kan dragen tijdens een bezoek aan een festival of een voetbalwedstrijd. De zwarte blousejurk heeft een vrolijk motief met poppetjes. Het zwarte laarsje is voorzien van een metalen blokhak die aan één zijde is opengewerkt. De hoed en de off-black panty maken het geheel af. Suzanne: "Meestal draag ik een broek maar dit kan ook prima en is net even wat netter. De print van de blousejurk spreekt me erg aan en door de soepele stof valt het heel mooi. Deze jurk zou ik ook prima kunnen combineren met een sneaker. Ik vond het een leuke ochtend! Het is even wennen om voor de camera te staan maar met deze outfits kwam ik er al snel in. Ik neem de tips die Marie-José heeft gegeven zeker mee in mijn toekomstige outfitkeuze!"

Aan deze rubriek werkten mee:

- Marie-José Korsten, Feel Good Expert

- Angelique Huybregts-Naus, Beautysalon Jolique

- Modezaak Jansen-Noy uit Sevenum

Bent u ondernemer en wilt u ook kosteloos deelnemen aan deze rubriek? Of iemand nomineren? Stuur een mail naar: sofie@vanmunstermedia.nl.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by