Hotel Maashof: uw partner op het gebied van vergaderen, trainen en overnachten

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

Uw partner op het gebied van vergaderen, trainen en overnachten

Na de uitbreiding van de hotelcapaciteit naar 55 hotelkamers en de realisatie van diverse vergaderzalen en boardrooms is het verrassende Maashof dé zakelijke partner voor ondernemers in de regio Venlo. Bij het betreden van het in het groen gelegen perceel van hotel Maashof overheerst een vakantiegevoel, maar het veelzijdige complex biedt eveneens vele mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten.



Vergaderen en trainen

In de bijzonder rustgevende omgeving van het hotelcomplex voelt iedere gast zich meteen op zijn gemak. De locatie met uitkijk over het water ? Maashof beschikt over een viertal vijvers ? werkt uitermate inspirerend en biedt tal van mogelijkheden tot vergaderen en het trainen van personeel. Naast 'standaard' vergaderzalen tot vijftig personen beschikt Maashof over enkele bijzondere ruimtes.



Vijverhuis

Het Vijverhuis aan het water is hiervan misschien wel het meest treffende voorbeeld. Deze vergader- en trainingszaal wordt gekenmerkt door een houten constructie en grote terrasvlonder boven het water. Een prachtig uitzicht is gegarandeerd.

Boardrooms

De bijzondere locatie van Maashof - midden in de natuur - wordt ook in de boardrooms benadrukt. De aangrenzende serres kunnen desgewenst bij de ruimtes betrokken worden waardoor buiten bij binnen wordt geïntegreerd en er een zeer ruimtelijk effect ontstaat. Alle boardrooms bieden plaats aan maximaal twintig personen. De vergaderruimtes zijn voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur zoals breedbeeld full HD beamers, nieuwe screens en wireless streaming systemen. Daarnaast is er in het gehele hotel geïnvesteerd in een snelle WiFi-verbinding.



Overnachten

Maashof is meer dan vergaderen en trainen. Overnachten behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en hierin wordt iedere zakelijke gast zo goed mogelijk gefaciliteerd. Het hotel beschikt over kamers en suites van verschillende luxe niveaus. Wie na aankomst nog even wil doorwerken, kan gebruik maken van de ruime bureaus op de hotelkamers en het gratis Wifi-netwerk. Ook afschakelen met een goed verzorgd diner op het terras of in de serre, of een persoonlijk praatje aan de bar behoort zeker tot de mogelijkheden.

Kortingsafspraken

Ondernemers in de regio wordt zakelijk voordeel geboden. Met bedrijven die regelmatig gasten onderbrengen, worden er in overleg speciale afspraken gemaakt. Gasten kunnen dan eenvoudig inloggen in het reserveringssysteem en kamers tegen een gereduceerd tarief boeken.



Ontspannen

Maashof biedt haar gasten zelfs de mogelijkheid om op ontspannen wijze de omgeving te ontdekken. Dit gebeurt geheel in stijl op de segway, solex, e-scooter of e-kickbike. Ook voor bedrijfsuitjes biedt Maashof de oplossing. Geniet van een leuke activiteit met de hele groep en sluit de dag bijvoorbeeld af met een heerlijke BBQ of diner. Kortom, Maashof is dé partner op het gebied van vergaderen, trainen en overnachten in de regio Venlo!

Neem voor vrijblijvende info gerust contact op via 077-3969309 of info@maashof.com. Alle informatie is ook te vinden via www.maashof.com

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by