CONNECTED: inspiratiebron voor innovatieve en duurzame verdienmogelijkheden

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2017



Inspiratiebron voor innovatieve en duurzame verdienmogelijkheden

Op dinsdag 10 april 2018 vindt in De Maaspoort in Venlo de derde editie plaats van het regionale kennis-, inspiratie- en netwerkevenement CONNECTED. Naar verwachting 500 beslissers uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in Noord-Limburg zullen samenkomen om zich bij te laten praten over voor hen relevante ontwikkelingen en initiatieven in de regio. Rondom de thema's innovatie en duurzaamheid krijgen zij inspiratie aangeboden om te komen tot nieuwe samenwerkingsverbanden of verdienmogelijkheden.



LIVE PLATFORM DOOR EN VOOR ONDERNEMEND NOORD-LIMBURG

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Nieuwe verdienmodellen worden geboren, concurrentie is sneller dan ooit en technologische ontwikkelingen zijn nauwelijks bij te houden. Als gevolg daarvan is ook Noord-Limburg volop in beweging. Enerzijds zien talloze initiatieven die inspelen op actuele ontwikkelingen in de regio het levenslicht, anderzijds zijn er ontwikkelingen van (inter)nationaal niveau die kansen bieden voor ondernemende partijen in Noord-Limburg. CONNECTED biedt een podium aan deze veelal op innovatie en duurzaamheid geïnspireerde initiatieven en ontwikkelingen. Zij bieden ondernemende professionals in de regio kansen om te komen tot nieuwe verdienmodellen, producten, diensten of succesvolle cross-over samenwerkingsverbanden.



ABN AMRO EN REGIO VENLO KEY PARTNERS

Financieel dienstverlener ABN AMRO heeft zich als nieuwe key partner verbonden aan de derde editie van CONNECTED. Regio Venlo, het collectief van zeven samenwerkende gemeenten in Noord-Limburg en key partner van de tweede editie, zet die samenwerking voort. De intensieve samenwerking komt CONNECTED en de twee key partners ten goede aangezien beide partijen zich buitengewoon actief tonen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. ABN AMRO en Regio Venlo gaan dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan een inhoudelijk sterk kennisprogramma.



PROGRAMMA

Het evenement begint dinsdag 10 april om 12.00 uur met een netwerklunch en een plenaire opening om 13.00 uur. Een spraakmakende en inspirerende keynote spreker zal ook deze keer weer deel uitmaken van de opening. Na het plenaire gedeelte worden er diverse interessante parallelsessies aangeboden, waarbij er een keuze is uit seminars, paneldiscussies en workshops. Tussen deze inhoudelijke kennis- en inspiratiesessies door is er alle ruimte om nieuwe contacten te leggen. Om 18.30 uur wordt er afgesloten met een borrel. Gedurende het hele programma zijn er gratis hapjes en drankjes.

Toegang is gratis voor beslissers uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid, young professionals en topstudenten in Noord-Limburg, die via de partners van het evenement uitgenodigd worden. Overige geïnteresseerden kunnen een toegangskaart kopen á 149 euro ex btw. De inschrijving voor bezoekers gaat januari 2018 van start. Noteer dinsdag 10 april in de agenda en loop de dag erna je organisatie binnen met nieuwe ideeën, contacten én energie!

Meer informatie is te vinden op de website www.connectedevent.nl.

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by