Qwezz: alles in de Cloud Hub

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2017


Nieuw: alles in de Cloud Hub

Steeds meer ondernemers zien de voordelen in van het werken in de cloud. Vaak schieten de mogelijkheden voor het MKB echter te kort als het aankomt op de opslag van grote hoeveelheden data en de beveiliging hiervan. Speciaal voor deze ondernemers introduceert ICT-bedrijf Qwezz uit Venray de Cloud Hub.

"De Cloud Hub is ontwikkeld naar aanleiding van een vraag van een vaste klant", vertelt accountmanager Peter Berkers. "Deze MKB-ondernemer wilde graag alle digitale bedrijfsactiviteiten in de Cloud onderbrengen. Vanwege de zware programma's waarmee het bedrijf werkte, was dit echter niet mogelijk. De Cloud Hub, een kleine server die bij de klant op locatie wordt geplaatst, is een overbrugging tussen de lokale ICT-omgeving en een Cloud platform. Deze server maakt het mogelijk om zware programma's en bestanden zoals CAD-tekeningen of complexe videobewerking te synchroniseren met een volledige Cloud omgeving. Via een Cloud platform kan een bedrijf in deze bestanden en programma's werken. De back-up en beveiliging wordt via de Cloud Hub gewaarborgd." De nieuwe server maakt bovendien flexwerken extra makkelijk. "Door de Cloud Hub te koppelen aan een aantal diensten, krijgen medewerkers met één inlog toegang tot data, het Officepakket en andere programma's. Ook dan zorgt de Cloud Hub dat de data wordt gesynchroniseerd, beveiligd en geback-upt."

Ondernemers kunnen de Cloud Hub tegen een vaste, aantrekkelijke all-in tarieven per maand huren zonder bijkomende servicecontracten. "Dat is inclusief het gebruik van onze deskundige helpdesk en 24/7 ondersteuning. Je kunt met de Cloud Hub dus alles doen, zonder zelf een dure server aan te hoeven schaffen", aldus Berkers. Benieuwd of dit past bij uw organisatie? Neem contact op via info@qwezz.nl, 0478-511522 of kijk op www.qwezz.nl.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by