Column TRIAS: even terugblikken op de hoogtepunten uit 2017!

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2017

Het is de eerste week van januari. Een mooi moment om even terug te kijken op afgelopen jaar. 2017 was een succesvol jaar voor subsidieadviesbureau TRIAS. Nieuwe opdrachten, een bedrijfsovername en zelfs een nieuw kantoor, enkele de hoogtepunten uit 2017

Slagingspercentage boven de 90 procent!

In 2017 hebben we weer bij mogen dragen aan verschillende projecten voor onze relaties uit het bedrijfsleven, de overheid en non-profit sector. Ook dit jaar zijn er weer veel projecten goedgekeurd. TRIAS kent zelfs een slagingspercentage van al haar aanvragen van boven de 90 procent! Voor WBSO-projecten zelfs 98 procent!

Bedrijfsovername en verhuizing

Begin 2017 is TRIAS BV overgenomen door Ron Coenen. Ron is vijftien jaar geleden als stagiair bij het bedrijf begonnen. Gerard van der Heul en Mieke Verhaegh hebben daarmee het directiestokje doorgegeven. Wel zijn ze de komende jaren als medeaandeelhouder en als adviseur betrokken bij de organisatie. Op deze manier vindt er een natuurlijke overgang plaats. Dit past ook bij de TRIAS-manier om samen te werken aan verandering! Met in totaal dertien medewerkers (en twee uitstaande vacatures) werkt TRIAS met veel passie en plezier voor haar opdrachtgevers. Sinds oktober zijn we daarbij gevestigd op de Noorderpoort 7 in Venlo. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De koffie staat klaar!

TRIAS groeit!

Uiteraard werken we voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening en blijven we als organisatie ook aan het innoveren. Voor 2018 hebben we weer mooie plannen gemaakt en maken we ons weer sterk voor uw (innovatieve) projecten!

Voor nu een gezond en succesvol 2018 gewenst!

www.trias-subsidie.nl
info@trias-subsidie.nl
077-3560100

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by