De Maaspoort: resultaten boeken in een boeiende omgeving

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2017

De Maaspoort Theater & Events is vooral bekend als plek waar grootheden als Youp van 't Hek, Caro Emerald en Rowwen Hèze optreden. Het is echter ook mogelijk om in deze boeiende omgeving te vergaderen. Onlangs werd De Maaspoort tot een vier vergaderhamer locatie geclassificeerd. Hiermee zijn de theater- en vergaderzalen opgenomen in het register dat alleen de beste vergader- en congreslocaties registreert.

 

Vergaderhamers beoordeelt vergader- en congresbedrijven op meer dan 140 punten waarbij een tot vijf vergaderhamers kunnen worden verkregen. In Limburg zijn slechts drie andere organisaties geclassificeerd met vier vergaderhamers of meer. De Maaspoort behoort daarom tot de toplocaties van Zuid-Nederland. De goede faciliteiten en begeleiding door onze eventmanagers worden ook door klanten gewaardeerd. Op MeetingReview.com scoort De Maaspoort gemiddeld een 8,7. Klanten wordt structureel gevraagd een openbare review achter te laten en De Maaspoort te beoordelen op vier elementen: de boeking, de locatie, de zaal en catering.

"Een transparante en eerlijke manier van beoordelen. Dit houdt ons scherp maar geeft tegelijkertijd ook waardering aan het team. Iedereen, van de gastheren tot de technici en de eventmanagers tot de horecamedewerkers, heeft gastvrijheid in zijn DNA. Het is dan voor het hele team hartverwarmend om te lezen wanneer klanten achteraf meer dan tevreden zijn", aldus Veronique Schmitz, eventmanager bij De Maaspoort. "Vooral dat stapje extra en de oprechte aandacht voor het evenement vind ik heerlijk om te verzorgen."

Het is mogelijk om een vergaderbreak in te vullen met een backstage rondleiding. "Als ik mensen een rondleiding geef, voel je de nieuwsgierigheid. Het geeft veel voldoening om mensen mee te nemen in de wereld van het theater. De reacties zijn namelijk altijd positief."

Voor meer informatie over vergaderingen, rondleidingen, congressen en andere evenementen heeft De Maaspoort Theater & Events gespecialiseerde eventmanagers in dienst. Neem contact op via 077 320 72 20 of via events@maaspoort.nl.

www.maaspoortevents.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by