9 jaar geleden
9 jaar geleden
Sofie Fest
Hoofdredacteur
Als freelance Hospitality Consultant heeft Jeffrey Raimond (28) in diverse gerenommeerde zaken gestaan en ervaring opgedaan door samen te werken met onder andere sterrenchef Cas Spijkers. Hij heeft diners verzorgd voor Het Koninklijk Huis, diverse ministeries en verschillende BN’ers. Nu is hij in dienst bij Restaurant Boschmolenplas en ontwikkelt hiervoor een geheel eigen signatuur.
Souschef Djovi Saelmans (23), afkomstig van Restaurant One, is sinds zijn komst in 2013 uitgegroeid tot een vaste kernwaarde bij Restaurant Boschmolenplas. Pascal de Bruin (28) heeft in diverse gerenommeerde restaurants, waaronder restaurant La Source en Vivendum restaurant, gewerkt. Luc Steeghs (22) heeft ervaring opgedaan bij onder andere restaurant Château de Raay en restaurant La Mangerie.
“De filosofie van Restaurant Boschmolenplas past bij mij: Puur genieten van sfeer en smaak op misschien wel de mooiste locatie van Limburg. Het is trendy, chic en relaxed tegelijk. Hier kan ik mijn creativiteit volledig kwijt”, aldus chef-kok Jeffrey Raimond. Patron Laurens van Ommen is blij met de nieuwe keukenbrigade: “Het is een enthousiast, creatief en ambitieus team, en wij delen onze passie en zien veel potentie.”
Nieuwe menukaart
Inmiddels is de kaart flink onder handen genomen en grotendeels vernieuwd met verrassende Franse gerechten met herkenbare Aziatische invloeden.
Restaurant Boschmolenplas is in haar 4-jarige bestaan jaarlijks bekroond met een vermelding in de Lekker500 en de Michelingids.
Meer informatie vindt u op: www.restaurantboschmolenplas.nl
Foto keukenteam vlnr: Djovi Saelmans, Luc Steeghs, Jeffrey Raimond, Pascal de Bruin
Op de hoogte blijven van onze updates?