CONNECTED brengt ondernemend Noord-Limburg samen

Magazines | Noord Limburg Business nr 3 2021

Ondernemende professionals die de behoefte hebben om elkaar weer te zien en inspiratie op te doen worden op hun wenken bediend: op dinsdag 19 oktober is in De Maaspoort in Venlo de vijfde editie van CONNECTED.

Het kennis- en netwerkevenement zal na een uitdagende periode die grotendeels achter ons ligt, voor menig (mede)beslisser uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid het ideale moment zijn om bij elkaar te komen met branche- en vakgenoten. Om contacten te hernieuwen, ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen. Aan de hand van een sterk keynote programma en een serie boeiende kennis- en inspiratiesessies worden bezoekers van CONNECTED meegenomen in actuele ontwikkelingen in de regio en trends die bepalend zijn voor de nabije toekomst.

KEYNOTE TALITHA MUUSSE

Onderwerpen die aandacht krijgen zijn duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, de waarde van samenwerking alsook uitdagingen op het gebied van ICT-beveiliging en reststromen. Eén van de klinkende namen is Talitha Muusse, die eerder dit jaar landelijk bekendheid verwierf als enthousiaste presentatrice van het tv-programma OP1. Als jonge onderneemster is ze oprichter van meerdere initiatieven op het gebied van duurzaam on-dernemen en de rol van de nieuwe generatie medewerkers daarin. In een College Tour setting wordt zij geïnterviewd door dagvoorzitter Frans Pollux, die tegelijkertijd ook in gesprek gaat met Peter Gatzen van het succesvolle Deltastar Nutrients en Han Mesters, trend-watcher bij ABN AMRO op het gebied van arbeidsmarkt.

VEELZIJDIG PROGRAMMA

Het middagprogramma biedt een diversi-teit aan kennis- en inspiratiesessies waar-bij bezoekers actief deel kunnen nemen aan bijvoorbeeld de workshop Duurzaam Ondernemen van key partner ABN AMRO, het forum Duurzame Regio van mediapartner Noord-Limburg Business of het forum Integriteit, van kunnen naar willen van MKB Limburg. Daarnaast kunnen bezoekers ideeën of vraagstukken inbrengen in de zogeheten tafelgesprekken, waarin men in een setting van 5 à 6 personen met elkaar en met een expert rondom een thema van gedachten wisselt. Tot slot zijn er nog meerdere seminars en kan men deelnemen aan een netwerksessie van programmapartner BS Morgen waarbij nieu-we contacten gelegd worden. Het programma van deze jubileumeditie wordt feestelijk afgesloten met een walking diner.

INSCHRIJVING GEOPEND

De inschrijving voor CONNECTED is inmiddels geopend. Relaties van de circa 25 programmapartners zijn uitgenodigd voor een gratis bezoek en anders is er de mogelijkheid om een entreebewijs 149 euro aan te schaffen. Ontvangst is om 12.00u met een netwerklunch, waarna om 13.00u het sprekersprogramma begint, dat tot 17.00u duurt. Het walking diner is van 17.00 tot 18.00u.

Meer informatie en inschrijven via de website: www.connectedevent.nl.

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by