Business Flitsen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2015

Elevated Maps:

maak je eigen unieke 3D-kaart

Afgelopen maand is er een nieuw online concept gelanceerd: Elevated Maps. Maak een 3D-geprinte kaart van je favoriete locatie waar dan ook ter wereld! Stel online het zoomniveau in, kies je stijl en vervolgens de lagen die je graag wilt zien. Tijdens het instellen krijg je direct een impressie van je uiteindelijke 3D-kaart. Als laatste kies je het formaat van de kaart. Binnen 10 werkdagen ontvang je jouw 3D-print thuis! Elevated Maps is onderdeel van Elevated Graphics, dat de brug slaat tussen grafische prints en 3D-objecten door nieuwe schaalbare concepten te ontwikkelen waarbij gebruik wordt gemaakt van het innovatieve ‘elevated printing’ van Océ-Canon. Deze innoverende online tool is één van de meest recente webtools die AppComm heeft mogen ontwikkelen. Dit sluit perfect aan bij onze doelstelling om ‘vernieuwende, effectieve en doordachte’ mobiele apps of webtools te ontwikkelen voor klanten. Een tool die gebruik maakt van Open Data, met daaraan een webwinkel gekoppeld.

Meer informatie over AppComm? Bezoek eens onze website:

www.appcomm.nl, en bestel jouw 3D-print op www.elevatedmaps.com. Face the future!

BNI Barolo Venlo gelanceerd

Op vrijdag 5 juni werd BNI Barolo gelanceerd. Rond 07.00 uur hadden ruim 100 ondernemers zich gemeld bij Van der Valk Venlo voor de ontbijt-introductie. Diverse sprekers en uitleg over het hedendaagse BNI-concept waren de belangrijkste onderwerpen die deze ochtend werden aangesneden. Ook kreeg elk BNI-lid de kans om zichzelf introduceren en aan te geven waar zij naar op zoek zijn. Daarna was het de beurt aan de zaal en kreeg elke aanwezige 6 seconden de tijd om zich voor te stellen en een zoekvraag neer te leggen. Rond half 10 werd de ochtend beëindigd.

BNI Barolo is onderdeel van BNI, de grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld. BNI biedt een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor het ontwikkelen van een stroom aan kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen. Dit wil BNI bereiken door haar leden te helpen sterke persoonlijke relaties te bouwen met tientallen andere goede ondernemers. Chapter directeur Carlo Giliam van Alpha Labs nodigt ondernemers in Noord-Limburg van harte uit om een keer kennis te komen maken. bni-limburg.nl

Kijk voor meer

actueel nieuws op

www.noordlimburgbusiness.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by