10 jaar geleden
10 jaar geleden
Sofie Fest
Hoofdredacteur
De uitreikingen zijn onderdeel van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland, dat in 2015 voor het tiende jaar de kwaliteit van de Nederlandse Horeca verhoogt. De winnaars worden gekozen op basis van ervaringen en rapportages van zogenoemde mystery guests. Eigenaar Danny Koninkx van Café Biej Liebes is erg trots op de onderscheiding. “Fantastisch dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om te investeren in kwaliteit en dat betaalt zich terug in meer werkplezier en tevreden gasten. Dat we daar nu deze onderscheiding aan toe mogen voegen, is een kroon op ons werk!”
Ook eigenaren Jo en Evelien Schuman van Café de Breer kunnen hun geluk niet op: “We zijn ontzettend blij met de Zilveren Tapknop. Er doen honderden collega’s mee en als je dan in de prijzen valt is dat een bevestiging dat we op de goede weg zijn met onze zaak.”
Beste horecazaken van 2014
De drie Tapknop-winnaars zijn op zondag 25 januari 2015 met 100 horecaondernemers uit het hele land aanwezig in Ahoy Rotterdam voor de bekendmaking van het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust, de prijzen voor de beste horecazaken van 2014. In de ‘Grootste kroeg van Nederland’ zullen zij ook als VIP-gasten aanwezig zijn tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! 2015.
Over Goed Getapt
De verkiezing van de Gouden Tapknop 2014 maakt deel uit van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim 2.000 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben. Zij zijn herkenbaar aan het Goed Getapt-gevelschild, een kwaliteitskeurmerk voor onze ondernemers. Het Goed Getapt programma heeft tot doel om bewustwording van kwaliteit en kwaliteitsbeleving in de horeca te verhogen met de focus op tapbier. De Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken minstens 4 keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt bier, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier betaalt zich uiteindelijk uit in tevreden gasten die vaker terugkomen.
Foto 1: Eigenaar Danny Koninkx van Café Biej Liebes ontvangt de Gouden Tapknop van Freek Laeven van HEINEKEN Nederland.
Foto 2: Eigenaren Jo en Evelien Schuman van Café de Breer proosten op het winnen van de Zilveren Tapknop.
Op de hoogte blijven van onze updates?