Wiertz Company



Wiertz Company is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Limburgse en euregionale arbeidsmarkt. Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland en Duitsland en met onze verschillende bedrijfsonderdelen, werken wij dagelijks met meer dan 80 vaste medewerkers en ruim 3.000 flexmedewerkers bij 600 werkgevers. Hierdoor realiseert Wiertz Company een autonome omzet van meer dan 50 miljoen.

Ons verhaal is ons fundament. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en worden voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden op het gebied van mens en werk. Dat is onze missie. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf waarbij het Rijnlands gedachtengoed de grondslag is. Oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnership. De oprichters en aandeelhouders, Dionne en Harm Wiertz, zijn nog altijd, samen met directie, management en medewerkers, nauw betrokken bij klanten, medewerkers en maatschappij. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door ondernemerschap, resultaatgerichtheid, kwaliteit en authenticiteit. Wij onderscheiden ons door onze uitstekende kennis van de (eu)regionale arbeidsmarkt, onze lokale aanwezigheid, onze participatie en ons geloof in persoonlijke aanpak en aandacht. Wij zijn mensen voor mensen. ’n Krachtige familie.

Wiertz Company is een krachtige familie van mens en werk. Met onze verschillende onderdelen bieden wij een passende dienstverlening aan die bijdraagt aan ieders succes. Onze kracht is om, door middel van samenwerking, de best mogelijke oplossing te vinden

Met onze verschillende onderdelen bieden wij een passende dienstverlening aan die bijdraagt aan ieders succes. Onze kracht is om, door middel van samenwerking, de best mogelijke oplossing te vinden voor elke uitdaging.

Wiertz Personeelsdiensten
Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. En dat maken we waar. Met het sterkst lokaal vertegenwoordigd kantorennetwerk van Limburg, bemiddelen wij elke dag met veel enthousiasme en passie flexwerkers voor tijdelijke en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Wij streven naar de beste inzet van ieders talent. Met verschillende, op maat ingerichte diensten, zorgen wij voor de meest succesvolle invulling van de flexibele schil van bedrijven. Wij zijn niet voor niks dé intermediair van Limburg. Een organisatie die staat voor passie, ondernemersgeest, kwaliteit en waar lokale aanpak en persoonlijke aandacht altijd centraal blijven staan.

Wiertz Personeelsdiensten kent de volgende diensten:

+           Wiertz Uitzenden
+           Wiertz Gastvrij
+           Wiertz Inhouse Services
+           Wiertz Professionals
+           Wiertz International Recruitment
+           Wiertz Callcenter Solutions
+           Wiertz Onderwijs Services

De voordelen van Wiertz Personeelsdiensten:

- Het grootste lokale filialennetwerk in Limburg
- Persoonlijk contact en lokale aanpak
- Eigen kantoren in Duitsland en Polen voor werving en begeleiding EU werknemers
- De beste invulling voor optimale flexibiliteit
- De beste online oplossingen

ZUID recruiters
ZUID recruiters ondersteunt bedrijven om het juiste talent op MBO- en HBO-niveau te vinden voor vaste en tijdelijke banen en projecten. Ook voor die éne lastige vacature. Hoe? Door het net wat anders te doen. Een CV vinden is iets anders dan net dat éne talent zoeken dat uw bedrijf nodig heeft. En dat laatste is waar ZUID recruiters zich in onderscheidt. Zoeken, screenen, benaderen, volgen, boeien en binden. Topsport noemen wij het. Elke dag een topprestatie voor uw bedrijf leveren om de juiste kandidaat te vinden. Doorgaan waar anderen stoppen. Dit doen wij door de puntjes op de i te zetten voor uw vacature, uw kandidaat en voor uw bedrijf.

ZUID juristen
ZUID juristen ondersteunt bedrijven met juridisch advies en interim juristen. Ontstaan door de marktvraag en complexiteit van het Nederlands Recht waarmee bedrijven te maken krijgen. Niet iedereen heeft elk specialisme in huis en daarom biedt ZUID juristen verschillende juridische diensten op maat of een interim-jurist voor projecten. Kenmerkend voor ZUID juristen is de daadkrachtige aanpak tegen lagere kosten. Veel bedrijven maken hier gebruik van door een gedeelte of zelfs alle juridische zaken uit te besteden, waardoor zij zich weer kunnen focussen op hun corebusiness. Het motto van ZUID juristen is immers niet voor niets: ‘het is al lastig genoeg’.

ZUID salarisverwerkers
Door de complexe wetgeving vinden steeds meer bedrijven de weg naar ZUID salarisverwerkers. ZUID salarisverwerkers neemt uw salarisadministratie namelijk volledig uit handen en zorgt ervoor dat deze op tijd en correct wordt uitgevoerd. Op deze manier kan uw bedrijf zich nog meer focussen op uw kernactiviteiten. ZUID salarisverwerkers is een administratieve dienstverlener die gespecialiseerd is personeels- en salarisadministratie.

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers correct en op tijd worden uitbetaald en daarbij krijgt u natuurlijk de beschikking over realtime overzichten en complete managementrapportages. ZUID salarisverwerkers gaat verder. Niet alleen een perfecte uitvoering, maar ook kennis van en wijzigingen in het Arbeidsrecht, benchmarks en CAO’s zijn beschikbaar voor u.

Kiest u voor ZUID salarisverwerkers, dan kiest u voor gemak, flexibiliteit en zekerheid. Uw voordelen op één rij:

+           Persoonlijk contact en deskundig advies
+           Ervaring in alle sectoren, kennis van arbeidsrecht en cao’s
+           Ingericht op uw processen en op uw organisatie
+           Realtime informatie

Payroll Limburg.nl
Steeds meer werkgevers kiezen voor het uitbesteden van werkgeverschap vanwege gemak en juridisch, flexibele kansen. Payroll Limburg.nl is de grootste regionale payroll dienstverlener met kantoren in Zuid- en Noord-Limburg en biedt bedrijven en zelfstandigen de mogelijkheid om flexibel, freelance en vast personeel in dienst te nemen, met gereduceerde risico's en zonder de administratieve ballast. Dit tegen een uiterst scherpe tariefstelling. Payroll Limburg.nl verzorgt de personeels-, salaris- en ARBO-administratie. En onderhoudt bovendien de contacten met UWV en de Fiscus. Wij verstrekken als werkgever de arbeidsovereenkomsten en signaleren en implementeren CAO- en wetswijzigingen. Het enige dat u hoeft doen, is de gewerkte uren aan te leveren en dit wordt natuurlijk online voor u gefaciliteerd.

Payroll Limburg.nl staat ook voor de persoonlijke aanpak waar alle onderdelen van Wiertz Company om bekend staan. Net als de ondernemerskracht en kwaliteit. Dit zit ook verweven in ons DNA . En dat is anders dan andere dienstverleners. Wij zijn er voor u en voor uw medewerkers en dat laten wij elke dag met volle overtuiging zien.

 De voordelen van Payroll Limburg.nl

+           Dé specialist in Limburg in het overnemen van werkgeverschap
+           Kwaliteit van dienstverlening en persoonlijke aanpak
+           NEN-4400-1 gecertificeerd
+           Altijd dichtbij met 2 kantoren in Limburg (Venlo, Kerkrade)
+           Betrouwbare achterban: Wiertz Company
+           Transparante kostprijsvergelijking, appels met appels

Payroll Nederland.nu
Indien een organisatie meerdere locaties heeft in Nederland, wordt Payroll Nederland.nu ingeschakeld. Wij werken met dezelfde diensten, systemen en met dezelfde gedachten als Payroll Limburg.nl. Met Payroll Nederland.nu zijn wij in staat om een landelijk dekkende oplossing aan te bieden met de juiste kwaliteit, aanpak en scherpe tariefstelling.

Contracting Limburg
Contracting Limburg gaat verder waar een uitzendbureau stopt. Wij nemen een gedeelte van uw productieproces of -afdeling over. Contracting Limburg gaat een resultaatverplichting met u aan als opdrachtgever en wordt verantwoordelijk voor het leveren van producten en niet voor het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. U betaalt dus niet per arbeidsuur, maar een vooraf overeengekomen tarief per geleverde dienst. De activiteiten die Contracting Limburg uitvoert worden dus afgebakend van uw eigen proces en toezicht, maar worden wel uitgevoerd op uw bedrijfslocatie. Contracting Limburg regelt het complete arbeidsproces en zijn dus (financieel) verantwoordelijk voor de planning, de administratie, het management en het toezicht.

Contracting Limburg is een andere invulling van flexwerk. Het gaat veel verder. Contracting Limburg maakt gebruik van eigen vaste teams van werknemers die in vergaande mate autonoom zijn en op basis van een dagplanning werken. Zij worden direct aangestuurd door een leidinggevende van Contracting Limburg die op de werkvloer aanwezig is. 

Contracting is een dienstverlening die sterk in opkomst is en aansluit bij de behoefte die bedrijven hebben om de factor werk op een andere manier in te vullen die beter aansluit bij hun uitdagingen. Dat is de reden waarom Wiertz Company deze activiteit als vast onderdeel van onze dienstverlening heeft toegevoegd. Het is tenslotte een oplossing voor mens en werk. Inmiddels is Contracting Limburg succesvol uitgegroeid tot dé marktleider in Limburg

 

 

Wiertz Company


Prinsessesingel 26
5911 HT
VEnlo
Nederland
T: 077 3525173

Content van dit bedrijf

De longen van de economie
De magische grens van 50
De Limburgse economie trekt flink aan!
Algemene voorwaarden Hosted by