Nieuws

26-09-2023 08:31

Help je mee? Crowdfunding voor boek 'Boost je Leiderschap!' 

Margreet Noordanus, oprichter van PaardenInzicht en een gepassioneerde pionier op het gebied van paarden, menselijke ontwikkeling en ervaringsgericht leren, heeft hulp nodig bij het verwezenlijken van haar levenslange droom: de publicatie van haar boek, 'Boost je Leiderschap! Authentiek & Fair met 7 vaardigheden (die je al bezit).'

Het verhaal begon in 2011, toen Margreet PaardenInzicht oprichtte en haar passie voor paarden, mensen en ervaringsgericht leren met paarden samenvoegde. De vruchten van haar inspanningen hebben geleid tot bewezen methodes en waardevolle inzichten die ze nu wil delen met de wereld. Haar boek is het hoogtepunt van jarenlang werk en groei, en het is ontworpen om individuele deelnemers en teams te laten zien hoe ze met zeven vaardigheden (die iedereen al bezit) een positieve impact kunnen maken.

Financiën voor het drukken
Het traject naar publicatie is een uitdagend avontuur gebleken en heeft Margreet, door de keuze voor een verkeerde zakelijke partner, haar spaargeld gekost, zonder dat dit tastbaar resultaat opleverde. Haar vastberadenheid om haar boek uit te geven is echter onverminderd. Het boek is voltooid en belooft lezers een schat aan inspiratie, ideeën, praktijkvoorbeelden en inzichten waarmee zij hun (persoonlijke) leiderschap naar een hoger en tevens authentiek en fair niveau kunnen tillen. Het snelle, een tikkeltje uitdagende en soms confronterende ervaringsgericht leren met paarden dat hierbij wordt ingezet, wordt helder toegelicht. Verder is de beschreven aanpak geïllustreerd met prachtige foto’s en heb je als lezer de mogelijkheid je eigen leiderschap te evalueren en doelen voor verbetering vast te stellen. Om met het boek een verschil te kunnen maken moet het wel gepubliceerd worden. De inspirerende inhoud, teksten, voorbeelden en foto’s zijn er. Wat rest zijn de benodigde financiën voor de volgende stap: het drukken. 

Boek-doop op 16 mei
De boek-doop staat gepland op 16 mei 2024, Margreets verjaardag. Naast dat het boek vanaf 16 mei 2024 beschikbaar moet zijn voor iedereen die wil werken aan (persoonlijk) leiderschap, viert Margreet diezelfde dag een indrukwekkende mijlpaal: 50 jaar werken met paarden. Deze dag kan niet plaatsvinden als het boek niet fysiek beschikbaar is! Vandaar dat er een crowdfunding is opgezet met als doel de financiën rond te krijgen.

Enthousiast? Margreet helpen zodat zij verder kan met het vervullen van haar missie om positieve verandering te brengen in het leven van anderen? Doe dan een donatie: echt elke bijdrage is welkom!
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by