Artikel

24-07-2019 11:49

Roll up banner is het meest gebruikte presentatiesysteem ter wereld!

Wat is een rollupbanner precies?

Een rollup banner, ook wel bekend als rolbanner of banner, is een poster die gebruikt kan worden voor presentaties en op beurzen. Het geheel bestaat uit een voet en een staander. Je zet de rollup banner op door hem uit de voet omhoog te trekken en met een haak te bevestigen aan de staander. Met behulp van een veer blijft de banner strak en op spanning staan. Tegenwoordig is de rollup banner wereldwijd zelfs het meest populaire presentatiemiddel binnen bedrijven en dat is niet voor niets!

Dat komt door de vele pluspunten
Het systeem van de rollup banner is namelijk zeer efficiënt en daardoor voordelig. Zo is het enorm praktisch dat de posters worden gedrukt worden de posters gedrukt. Je kunt de rollup banner in superieure afdrukkwaliteit laten bedrukken, waarbij je zelf de opmaak, stijl, het lettertype en de gebruikte afbeeldingen bepaalt. Full colour of zwart-wit: het is allemaal mogelijk.

Daarnaast kunnen rollup banners eenvoudig worden ingeklapt. Dit scheelt ruimte en maken de banners makkelijk om mee te nemen. Ze zijn flexibel en dus overal en altijd inzetbaar. Jij bepaalt waar je de rollup banners neerzet. Doordat de rolbanners snel op te zetten zijn, kun je jezelf dus snel en relaxed voorbereiden op een beurs of presentatie.

Rollup banners zijn bovendien gemaakt van kwalitatief uitstekend materiaal, waardoor ze tegen een stootje kunnen. De rolbanners gaan lang mee en zijn zodoende een relatief voordelige manier van reclame maken, zeker als je kiest voor een goede, voordelige aanbieder.

Laat nu jouw eigen rollup banners drukken
Zet ook jouw presentatie kracht bij met behulp van rollup banners. Vraag naar de mogelijkheden of ontvang direct een gratis offerte via het contactformulier op de website, per mail of telefonisch via onze klantenservice.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by