Business ontmoet business

08-10-2018 09:48

Burn-out uit de taboesfeer - 1 november - Hotel Maashof Venlo

Op donderdag 1 november organiseren we de volgende Business Ontmoet Business bijeenkomst bij hotel Maashof in Venlo.

Bert Janssen zal de bijeenkomst aftrappen met de presentatie "Burn-out. Hoe kan het zo ver komen?" Werkstress kan in organisaties een groot probleem zijn. Dit blijkt uit het feit dat bijna een derde van het langdurige ziekteverzuim, psychische klachten als oorzaak heeft. Tijd om burn-out uit de taboesfeer te halen en het serieus aandacht te geven!

Bert Janssen is personal coach en heeft als missie om talenten van individuele medewerkers en teams optimaal te ontwikkelen waardoor ze met passie en plezier hun leven vormgeven. Zijn bedrijf Bert Janssen Personal Coaching is als Burn-out coach aangesloten bij de Vitaliteitsgroep. 

Programma
17.30 Ontvangst
18.00 Welkomstwoord
18.15 Presentatie door Bert Janssen
18.45 Walking diner en gelegenheid tot netwerken
21.00 Einde bijeenkomst

Locatie
Hotel Maashof, Maashoflaan 1, 5927 PV Boekend - Venlo

Aanmelden 
Business Ontmoet Business-leden kunnen zichzelf kosteloos inschrijven via bob.noordlimburgbusiness.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Meld uzelf dan aan voor deze bijeenkomst om de sfeer te komen proeven. Dit kan door een gratis account aan te maken op bob.noordlimburgbusiness.nl en uzelf in te schrijven voor de betreffende bijeenkomst.

Eenmalige deelname kost u 25 euro. Indien u besluit om lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost 250 euro per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening).

Vragen
Heeft u vragen mbt Business Ontmoet Business en/of deze bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via 024-3501352 of sofie@vanmunstermedia.nl