Nieuws

14-02-2019 10:21

Save the date: Zakenautotestdag Noord-Limburg Business

Bent u zich actief aan het oriënteren op een nieuwe zakenauto en wilt u op één dag volledig gratis een aantal verschillende modellen testen? Meld u dan nu aan voor de zakenautotestdag van Noord-Limburg Business op woensdag 17 april


Wat houdt het in
U rijdt op woensdag 17 april met meerdere testrijders naar verschillende locaties in de regio. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Aan het einde van de dag heeft u minstens vier voertuigen uitgebreid kunnen 'proeven'. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in editie 2 van Noord-Limburg Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Benieuwd? Klik hier voor de sfeerimpressie en de testverslagen van de vorige zakenautotestdag.


Programma
12.00 uur Ontvangst met lunch bij startlocatie Sandton Château De Raay, Raayerveldlaan 6 in Baarlo
13.00 uur Start testritten 
17.00 uur Afsluitende borrel bij Sandton Château De Raay


Aanmelden als testrijder  
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Bent u directeur/eigenaar of heeft u een managementfunctie? Of bent u op zoek naar een zakenauto en gevestigd in Noord-Limburg? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk of model? Geef dit dan aan via het aanmeldformulier! Klik hier om u aan te melden.

Let op: wegens gebleken grote belangstelling kan het zijn dat u op de reservelijst komt te staan. U hoort na uw aanmelding binnen drie dagen of u deel kunt nemen aan de autotestdag. Aanmeldingen met serieuze interesse in de aanschaf van een lease-auto hebben voorrang op deelname.

Interesse om uw automerk of locatie te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geÏnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de zakenautotestdag voor u zeker interessant. Ook zijn we voor de testdag nog op zoek naar een locatie die tijdens de tussenstop uitgebreid de kans krijgt om zich te profileren.
Neem voor meer informatie contact op met media-adviseur Joshua Titaley:
E: joshua@vanmunstermedia.nl 
T: 06-10067081

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten of volg ons op Twitter of Facebook!