Nieuws

04-02-2019 11:35

Smeets Autogroep opent Mercedes-Benz showroom van de toekomst

Eind mei opent Smeets Autogroep, als kroon op haar 90-jarig bestaan, de deuren van eensplinternieuwe Mercedes-Benz vestigingin Venlo. De locatie aan de Venrayseweg30 is voor de Mercedes-Benz kenners uit de regio Venlo geen onbekende. Het merk was op deze plek al eerder vertegenwoordigd.Smeets Autogroep, de enige officiële Mercedes-Benz dealer in Venlo, brengt aan de Venrayseweg haar twee huidige Venlose locaties samen in één multifunctioneel pand.De personen- en bedrijfswagenactiviteiten worden hierdoor vanaf mei 2019op een centraal gelegen locatie samengevoegd.

Showroom van de toekomst
In het nieuwe pand neemt Smeets Autogroep, als eerste Mercedes-Benz dealer in Nederland, het revolutionair vernieuwde showroomconcept ‘Mar2020’ in gebruik. De vestiging wordt ingericht met deallerlaatste innovaties waarbij de beleving van de klant centraal staat. Eyecatcher in de showroom is de innoverende “Brand Wall” waaropde sterren van Mercedes-Benz echt tot leven komen. Math Smeets, algemeen directeur van Smeets Autogroep, is zeer enthousiast over het nieuwe concept: ‘Ditis de showroom van de toekomst met de nieuwste technieken waaronder een interactieve tafelwaarop een Mercedes-Benz helemaal naar wens samen te stellen is’.In de showroom is ook veel aandacht voor hetnieuwe elektrische merk van Mercedes-Benz, genaamd EQ. Eind dit jaar komt het eerste volledigelektrische model, de EQC,op de markt ende komende jaren zullen nieuwe elektrische modellen elkaar in een snel tempo opvolgen.

Klantbeleving staat centraal
In de showroom wordtde merkbeleving naar een hoger niveau getild, je stapt letterlijk in de belevingswereld vanMercedes-Benz.Met aandacht voor de rijke historie van het merkals ook voorde huidige generatie modellen. Zowel virtueel als in het echt zijn alle Benz’en te ervaren. In de showroom van de toekomst staat de klant nog steeds centraal.Math Smeets: ‘We zijn tegenwoordig een complete mobiliteitsaanbieder met alles in eigen huis. Van financiering tot verhuur en van onderhoudscontracten tot 24h service. Hierdoor kunnen we adequaat inspelen op de, steeds veranderende, behoefte van onze klanten.We hebben het breedste aanbod modellen, van de kleinste personenwagens tot aan de grootste trucks, en kunnen daarmee op iedere klantwens gericht inspelen. In het nieuwe pand kunnen we onze kwaliteiten als officiële Mercedes-Benz dealer dan ook ten volle tot uiting brengen.’

90-jarig bestaan
Smeets Autogroep viert in 2019 haar 90-jarig jubileum.Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan met tal van acties en activiteiten gedurende het jaar. Hoogtepunt van het jubileumjaar zal de opening van het pand aan de Venrayseweg worden, welke voor mei dit jaar gepland staat. Daarnaast zullen er in 2019een recordaantal van 12vernieuwde Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens worden geïntroduceerd. Alle actuele ontwikkelingen hierover zijn te volgen via de website van Smeets Autogroep (www.smeets.ag). 

Smeets Autogroep
Het familiebedrijf Smeets Autogroep wordt geleid door de derde generatie van de familie Smeets. Het bedrijf begon ooit als autogarage in Geleen en is inmiddels uitgegroeid tot dé officiële Mercedes-Benz dealer van Limburg en Zuidoost-Brabant met 6 vestigingen te vinden inEindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen en Maastricht. Het bedrijf heeft een omzet van140 miljoen en er zijn 225 mensen werkzaam. Kijk voor meer informatie op www.smeets.ag