Nieuws

22-01-2020 14:36

Accon avm verlengt contract met Stepco

Accon avm heeft het IT contract met Stepco na een samenwerking van meerdere jaren opnieuw voor een langdurige periode verlengd. Beide partijen zijn hiermee uitermate verheugd.

Continuïteit van de IT-omgeving Dankzij een stevige basis zorgt Stepco dat de continuïteit van de IT-omgeving naar tevredenheid wordt gewaarborgd. De totale IT-infrastructuur wordt beheerd door Stepco waarbij Accon avm op allerlei fronten ontzorgd wordt. Denk daarbij aan rekenkracht, dataopslag, servicedesk ondersteuning maar ook het gehele proces van in- en uitdiensttreding van medewerkers waarbij Stepco zich functioneel verantwoordelijk voelt. Een ander belangrijk aspect is ‘security’ waarbij Stepco met behulp van Twinsec als trusted advisor op gaat treden.

Betrouwbare IT-omgeving
Met meer dan 1000 medewerkers vanuit ruim 40 vestigingen adviseert Accon avm ondernemers op financieel en juridisch gebied. Een betrouwbare IT omgeving is daarbij noodzakelijk. Met een goed opgezet governancemodel gaan beide partijen een nieuwe dimensie van dit partnership aan om te groeien naar een secure multicloud omgeving. Vertrouwen
De samenwerking met Stepco biedt Accon avm de mogelijkheid met vertrouwen naar haar bedrijfstoekomst te kijken op het gebied van ICT performance en ICT security.

Over Stepco
Stepco is sinds 1992 een IT-dienstverlener die IT veilig en makkelijk maakt door de inzet van gespecialiseerde cloud-, beheer- en securitydiensten. Met totaaloplossingen in ICT helpt Stepco prestaties van organisaties te verbeteren. Betrouwbaar, veilig en stressvrij. Om dat te bereiken brengt Stepco haar collega’s en partners samen en verbinden ze IT-diensten tot één allesomvattende oplossing. Stepco maakt samen met Twinsec GmbH en Help-IT BV deel uit van de Stepco Group. Stepco is gevestigd in Ittervoort.

Over Accon avm
Accon avm is dé advies- en accountants dienstverlener voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met ruim 45 kantoren in geheel Nederland. Als coöperatieve organisatie streven zij ernaar ondernemen duurzamer, meer renderend en uitdagender te maken en ondernemers én hun onderneming naar een hoger plan te brengen.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by